Nieuws

Nieuwe Website!
Nieuwe Website!

Je ontkomt er als bedrijf soms niet aan om je online vindbaarheid eens stevig aan te pakken. Zowel voor ons als voor ons klanten was de tijd rijp op een nieuwe website te ontwikkelen. Wij hebben geprobeerd onze diensten zo gebruiksvriendelijk mogelijk in categorieën te verdelen en dat is aardig gelukt. Daarnaast zijn wij er druk bezig met een offerte module en het nog beter maken van de website. Je kunt het eigenlijk zien als een soort entertainment-webshop. In de toekomst kunnen onze klanten ook een favorietenlijstje bijhouden en daarna makkelijk een prijsopgave aanvragen. Daarnaast kunt u nu al een terug-bel-verzoek indienen. Uiteraard is de website volledig responsive en dit betekent dat de site ook goed te gebruiken is op mobiel en tablet.

Heeft u zelf ook een website nodig?

1,2..8 Entertainment & Promotie maakt ook websites voor winkelcentra en winkeliers! Bijvoorbeeld voor winkelcentrum Meerland uit Purmerend en voor kapsalon van Kesteren uit Utrecht. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in WordPress en Google. Daarnaast kunnen wij u helpen met u privacy verklaring (AVG) en een SSL certificaat die uw site veiliger maakt.

Sinterklaas huren
Sinterklaas huren

U wilt een Sinterklaas huren voor een bedrijfsfeest, winkelcentrum of school. In overleg komen wij tot een super sinterklaasfeest! Onze Sinterklaas komt samen met de Hoofdpiet, artiestpiet en uitdeelpiet. Sinterklaas is al op leeftijd en is geliefd bij jong en oud.

Sinterklaas huren voor uw bedrijfsfeest

Bij een gemiddeld sinterklaasfeest op een bedrijf komt Sinterklaas in ieder geval een bezoekje brengen. Of hij nou alleen komt of met 20 pieten het blijft een sinterklaasfeest. U wilt een Sinterklaas huren… Zoek dan niet verder want naast onze bekende Sinterklaas Zitting kunnen wij u als organisator ook helpen met een leuk voorprogramma en decoratie. En mist u nog de nodige hardware? Geen probleem in overleg nemen wij een podium en geluid mee naar uw bedrijf. Dus voor een compleet feest en een Sinterklaas huren boekt u bij 1,2..8 Entertainment.

Sinterklaas huren voor uw winkelcentrum

Voor ons als bedrijf is dit een andere tak van sport. Waarom? Het is nog meer maatwerk en daarnaast zijn de opdrachten soms een heel stuk groter. Bijvoorbeeld als wij de aanvraag krijgen voor een Sinterklaas Intocht en een grote stad of dorp. Maar geen zorgen, wij zijn niet voor één pepernoot te vangen! Kom maar op met uw Sinterklaas uitdaging, laten wij er samen een mooi evenement van maken! Dus ook voor uw winkelcentrum kunt u bij ons een Sinterklaas huren!

Sinterklaas huren voor uw school

Vaak ter ondersteuning helpen wij scholen tijdens het Sinterklaasfeest. Denk bijvoorbeeld aan een Zwarte Piet die een gave Sinterklaasshow geeft voordat Sinterklaas de school bezoekt. Zo komen de leraren en kinderen helemaal in de stemming. Kies voor piet, pieten of een kinder-entertainer met ervaring. Grote- en kleine groepen; dat maakt ons geen noot uit! En ook als de directeur per ongeluk een beetje ziek is en niet meer voor Sinterklaas kan spelen. Dan kunt ook bij ons een Sinterklaas huren!

Sinterklaas huren bij 1,2..8Sinterklaas huren 128 entertainment

Sinterklaas huren inhuren

Deze website biedt ook alles voor een perfect sinterklaasfeest: www.supersintshow.nl