Spaaracties

Attracties & Traktaties van 1,2..8 Entertainment

Consumenten zijn dol op sparen. En de leukste spaaracties die vindt u bij ons! Met een goed opgezette spaaractie kunt u klanten voor langere tijd aan u binden en zelfs uw klantenkring uitbreiden. Alle reden dus om ze massaal aan het sparen te krijgen! Wij weten wel hoe…

Wat wordt het voor spaaractie?

Organiseert u een spaaractie voor een speciale gelegenheid? Voor een opening is bijvoorbeeld een knip- en winactie een perfecte publiekstrekker. Met de uitgeknipte actiebonnen maak je in de winkel kans op een bijzondere prijs. Gegarandeerd een geslaagde openingsdag met volop publiek. Spaaracties waarbij je langere tijd zegels of stempels moet verzamelen doen het ook altijd goed. Van spaarkaart en zegels tot promotie en afhandeling maken wij van uw spaaractie een succes. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Spaaractie Consumentenactie Winkelcentrum plakt korting

Feest op winkelcentrum De Clinckhoeff in IJsselstein! Iedereen in de omgeving kreeg een speciale actieflyer in de bus, waarmee bij de winkeliers van de Clinckhoeff fikse kortingen konden worden geplakt. Een aantal gelukkige kortingsplakkers won daarmee ook nog eens een prijs. Dat zorgde er nog eens extra voor dat er de hele actie stevig werd doorgep(l)akt!

Spaaractie Knip en Win ConsumentenactieKnip & Win!

Op winkelcentrum Hoog Zandveld in Nieuwegein kon iedereen meedoen aan een grote knip- en winactie met prijzen. Bij iedereen in de wijk viel een speciale folder in de bus, met daarin kortingsbonnen en de prijzenactie. Een groot suces, gezien het aantal ingeleverde bonnen en de hoge opkomst bij de feestelijke prijsuitreiking!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Onze klanten zochten ook hier naar:

Openingsacties

Een feestelijke actie, speciaal om de opening groots te vieren en nieuwe klanten aan te trekken? Laat dat maar aan ons over! Een Raad & Win actie, spaaractie of Uitdeelactie, het kan van alles zijn! We trappen natuurlijk af met een grandioze opening, compleet aangekleed in stijl. Een klap op de rode knop en de confetti vliegt door de lucht. Kortom, alles voor een grandioze opening en een succesvolle actie!

Bezoek de pagina Openingsacties.

Promotie

Promotie, dat is waar het allemaal om draait. Hoe weten ze anders dat u bestaat? Zowel online als offline moet u dus goed zichtbaar zijn en laat dat nou precies zijn wat we voor u kunnen doen! Als allround promotiebureauzijn we gespecialiseerd in totaalconcepten en denken we graag mee over uw eigen promotieplan. Van online-strategie en drukwerk tot promotieteams en acties zorgen wij van A tot Z dat u in de kijker staat.

Lees hier meer over onze Promotie.