Sinterklaasshows

De leukste sinterklaasshows van 1,2..8 Entertainment

Sinterklaas is bij ons één van de drukste periodes van het jaar. Een paar weken lang verzorgen wij de leukste sinterklaasshows bij bedrijven door heel het land. Al onze sinterklaasshows zijn als voorprogramma afgestemd op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Elk jaar poetsen wij de shows weer op naar de jas van nu. Volledig bij de tijd dus, maar zonder het traditionele aspect van dit oh zo geliefde sinterklaasfeest uit het oog te verliezen.

Top Sinterklaasshows voor alle leeftijden

Hieronder ziet u een aantal van onze populairste sinterklaasshows. Wij informeren u graag welke voor u het beste geschikt zouden zijn. Elke organisatie en iedere groep kinderen is immers weer anders. De grootte, leeftijd en samenstelling van de groep spelen allemaal mee. Zo is de Bereleuke Sint Show vooral bedoeld voor jonge kinderen en past de Pieten Disco Show weer perfect bij de wat oudere kids. Staat wat u wilt er niet tussen, of wilt u wat uitgebreider advies bij het maken uw keuze? Laat van u horen en we zorgen ervoor!


Sinterklaasshows Pieten DiscoDJ Piet Disco Show

Daar staat hij dan; DJ Piet. Wat een stoere bink is hij toch en dat zal hij laten merken tijdens zijn sinterklaasshow als voorprogramma! Samen met zijn DJ booth en vetste tracks danst hij samen met de kids naar een hoogtepunt want… hoor wie klopt daar kinderen?

Klik hier voor de Pieten Disco Show

Sinterklaasshows voor jonge kinderenVoor de allerkleinsten

Onze clown of entertainer komt niet alleen! Hij neem Bo de beer mee naar het sinterklaasfeest. Maar Bo is er nog niet en is te laat. Zullen we hem samen roepen? Deze sinterklaasshow is perfect voor de wat jongere kinderen. De show is minder druk en heeft een hoog knuffelgehalte.

Klik hier voor de Bereleuke Sint Show

  • Actief sinds 1997
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Interactieve sinterklaasshows

Sinterklaas bedrijfsfeest van A tot Z

Kies een van onze sinterklaasshows of boek een compleet sinterklaasfeest

Bent u op zoek naar een complete invulling van uw sinterklaasfeest? Geef ons dan een seintje voor een offerte op maat. Wij weten als geen ander dat er bij een bedrijfsfeest meer komt kijken dan alleen een vorprogramma of sinterklaaszitting. Zaken zoals een podium, een troon en licht en geluid worden nog weleens vergeten. Of wat dacht u van decoratie, cadeautjes en snoepgoed? Wij denken overal aan! Geef ons uw wensenlijstje en wij zorgen voor een mooi, compleet plan.