Kindershows

Wervelende kindershows van 1,2..8

Al jarenlang staan wij door het hele land bekend om onze wervelende kindershows. We worden veel gevraagd door winkelcentra en bedrijven, maar ook scholen, ziekenhuizen, speelparadijzen en vakantieparken weten ons ons tegenwoordig te vinden. we hebben een aantal standaardshows op het programma, maar gaan eigenlijk liefst altijd voor maatwerk. Iedere gelegenheid heeft immers zijn eigen unieke charme en daar maken we graag gebruik van, zodat u een topshow beleeft!

Kindershows voor iedere gelegenheid

Kindershows kunnen bij ons werkelijk alles zijn, van de boel op stelten tijdens een kinderfeest tot een jubileumvoorstelling op school of een spetterend voorprogramma bij de komst van Sinterklaas. Bekijk hieronder een aantal van onze populairste kindershows. Of neem voor uw eigen ideeën contact met ons op. Dan maken wij er een onvergetelijke kindershow van!


Kindershow bij KidZcity UtrechtKidZcity theater

Al best heel lang mogen we de kindershows verzorgen bij Speelparadijs KidZity in Utrecht en daar zijn we best trots op! In hun gezellige theater is het elke voorstelling weer dringen geblazen voor een plekje. Het feest kan beginnen! De show gemist? Gelukkig zijn onze clowns vaak ook op de speelvloer te vinden en altijd in voor een dolletje.

Boek ook uw eigen kindershow.

Kindershow kindershows sinterklaasshowsKindershows in het groot en in het klein

Maak u niet druk over de samenstelling van uw publiek, want wij maken shows voor overal en iedereen. Wat er ook te vieren valt en hoe groot, klein, jong of oud het gezelschap ook is, u krijgt een onvergetelijke kindershow op maat. Zo hebben we bijvoorbeeld ook shows voor mensen met een beperking.

Neem contact op over de mogelijkheden voor uw eigen show.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Populair bij kindershows:

Sinterklaaszitting

Onze kindershows worden heel vaak geboekt als voorprogramma van Sinterklaas. Bij het binnenhalen op een winkelcentrum bijvoorbeeld, of de Sinterklaaszitting van een bedrijf. En ook dat kunnen we helemaal voor u regelen, inclusief pieten en een mooie show. Hoeft u voor de organisatie van zo’n toch vaak intensieve dag zelf nergens meer naar om te kijken. Wilt u dat ook? Laat het ons op tijd weten!

Aankleding en decoratie van het evenement

Een kindershow komt zelden alleen. Meestal valt er dan wat te vieren! Zorgen over de aankleding, de catering of promotie van het evenement? Maak u niet langer druk, want u kunt ook die zaken met een gerust hart aan ons overlaten! U hoeft alleen even contact op te nemen en wij doen de rest.