Sinterklaas Extra’s

De leukste extra's voor een complete Sinterklaas

Maak de sinterklaasviering helemaal af met de mooiste Sinterklaas extra’s. Natuurlijk vindt u die allemaal bij ons! Zoals feestelijke ballondecoraties in thema bijvoorbeeld, of een volledig ingericht Sinterklaaspodium met cadeautjes en in het midden een mooie troon voor de Sint. Hoe groot u ook uit wilt pakken voor de Sint, wij hebben er alle attributen en decoraties voor in huis. Ook het transport en de op- en afbouw nemen we graag voor onze rekening, dus u heeft zelf nergens omkijken naar!

Sinterklaas Extra’s op maat

Als Sinterklaas het winkelcentrum bezoekt, dan rolt u natuurlijk de rode loper uit. Ook de troon mag niet ontbreken, liefst op een centrale plaats, zodat iedereen de Sint ook goed kan zien. Maar wat als de omgeving of de gelegenheid nou net om iets anders vraagt dan wat we standaard bieden? Dan zorgen we gewoon dat dat geregeld wordt! Of het nou materialen betreft, of misschien wel extra beveiliging, wij maken er een onbezorgd sinterklaasfeest van!

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Veel geboekt rond Sinterklaas:

Sinterklaasshows

Bedrijven en winkelcentra zweren al jaren bij onze spetterende sinterklaasshows. Perfect als voorprogramma bij een sinterklaaszitting of als publiekstrekker voor nog meer winkelend publiek. Benieuwd naar al die leuke shows voor Sint? Neem dan gauw even een kijkje bij onze Sinterklaasshows.

Sinterklaaszitting

Indruk maken op de kids met een hooggeëerd bezoek van de enige echte Sint? Boek dan een Sinterklaaszitting bij 1,2..8. Waar onze Sint en zijn Pieten ook langs komen, is iedereen razend enthousiast over hun verschijning. Het jaar daarop zien ze ons dan ook graag weer terug. Wacht dus niet te lang met het reserveren van uw zitting, want Sint’s agenda vult zich snel.