Valentijn

Valentijn

Maak van shoppen met Valentijn een beleving! Vier de liefde samen met uw bezoekers en laat ze zien hoeveel u van ze houdt. Door het uitdelen van romantische traktaties bijvoorbeeld,  ze te vermaken met ludiek straattheater of met een spetterende raad & winactie speciaal in het teken van Valentijnsdag. Bij ons vindt u speciaal voor Valentijn de meest bijzondere invullingen om uw winkelend publiek mee in de watten te leggen, tot een heuse Cupido aan toe!

Valentijn Specials

Op zoek naar originele publiekstrekkers voor Valentijnsdag? Hieronder kunt u ter inspiratie een aantal van onze Valentijn Specials bekijken. Heeft u zelf ideeën, maar hulp nodig bij de uitvoering ervan? Hoe groot of klein uw plannen rondom Valentijn ook zijn, wij helpen u ze te realiseren!

Valentijn activiteiten hartendames presentatorValentijnacties

Laat uw winkelcentrum stralen in het thema van de liefde met sfeervolle aankleding speciaal voor Valentijnsdag. Maak de sfeer compleet met uw eigen unieke Valentijnsacties en -traktaties en trek nog meer bezoekers naar uw winkelcentrum.

Uw eigen Valentijnsactie op maat? Boek hem hier!

Valentijn activiteiten entertainment bodybuilderPikante Valentijn voor de
 l(i)efhebber!

De shoppende ladies op een ludieke manier verrassen met Valentijn? Dan is onze hunk met zijn mand vol lekkernijen een echte aanrader! Deze bijzonder aantrekkelijke gastheer voorziet alle dames van een lekkere traktatie of klein Valentijnscadeautje, eventueel bedrukt met uw logo.

Durft u het aan? Boek onze hunk dan meteen, voor iemand u voor is deze Valentijn!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Steeds weer nieuwe attracties in ons aanbod

Van traditioneel tot trendy: attracties in overvloed!

Als je mensen wilt vermaken, kijk je natuurlijk eerst naar wie zij zijn, wat ze leuk vinden en hoe je daar het beste invulling aan geeft. Onze klanten komen overal vandaan en al ruim 20 jaar hebben wij ervaring in het realiseren van hun wensen met de meest uitlopende attracties. Zo vraagt een Goldie Oldie Dag om een heel ander soort vermaak als de opening van een modern shopping center. En ook al staat de tijd niet stil en blijven wij ons attractie-aanbod vernieuwen met attracties als reuze-darts, levend tafelvoetbal en kluiskrakers; de oud-Hollandse spelen zijn ook nog altijd volop in trek. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons steeds weer weten te vinden en dat we zoveel mensen blij kunnen maken met al die feestelijke attracties!

Feest is trakteren! En wij hebben voor iedereen wat wils

Wat is een evenement zonder feestelijke tractaties? En bij ons vindt u die in overvloed. In thema, als uitdeelactie en met of zonder charmante uitdeeldames, bedienen we al jaren de lekkere wensen van onze klanten. Chocolaatjes op moederdag, een champagnetoren op uw bruiloft of jubileum, early-bird ontbijtactie op het winkelcentrum of de Paashaas die eitjes uitdeelt; zomaar een paar voorbeelden van hoe leuk het is om te trakteren. De volgende keer bent u aan de beurt? Neem even contact op en dan maken we er samen iets feestelijks van!