Kinderanimatie

Kinderanimatie en entertainment sinds 1997

Kinderen vermaken, jong en oud, dat is ons vak! Sterker nog; al jarenlang is dit onze core business! Dag in, dag uit krijgen we boekingen voor allerlei vormen van kinderanimatie. Sinds de start van het internettijdperk is onze website Clown.nl veel bezocht. Inmiddels zijn al duizenden kinderen voorzien van een glimlach door een van onze ballonnenclowns en wervelende kindershows. Maar ook buiten de show bezorgt 1,2..8 Entertainment een lach op uw gezicht!

Kinderanimatie met meer dan een glimlach

Het is echt waar! Ons personeel is altijd van begin tot het eind gemotiveerd en denkt altijd mee voor het beste resultaat. Goed gebekt en oplossingsgericht zijn is een must voor onze medewerkers. Naast een goede verstandhouding met u als klant en een enthousiaste werkhouding, vinden wij dat erg belangrijk. U kunt kiezen voor een standaard uitvoering of show, maar net zo makkelijk maken we voor u een voorstelling op maat. Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Laat van u horen en we zorgen ervoor!


Kinderanimatie BallonnenclownBallon-figuren; altijd goed!

Wij kunnen het niet minder of mooier maken dan het al is. Ballonfiguren doen het nog steeds goed bij kids. Zeker als de clown er nog een hele show omheen bouwt, zodat zelfs de ouders nog wat te lachen hebben. Onze clowns maken niet alleen zwaarden en hondjes, dus laat u verrassen en kies voor een ballonnenclown van 1,2..8.

Klik hier voor: De ballonnenclown

Kinderanimatie kindershow carnavalInteractieve kindershows

Misschien wel het leukste kinderentertainment en in ieder geval heel erg leuk om te doen en mee te maken. Onze entertainers maken er 60 minuten lang een groot feest en spectakel van. Voor elke thema en voor elke gelegenheid passen wij de mouwen aan en gooien ons er voor 150% tegenaan.

Bekijk hier een aantal van onze standaard kindershows

  • Actief sinds 1997
  • Altijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kleding
  • Creatief & oplossingsgericht
  • Altijd lachen & succes

Onze klanten combineren kinderanimatie met o.a.

Attracties & Traktaties

Combineer onze acts, entertainers en clowns met bijvoorbeeld een springkussen, stormbaan of suikerspinnen. U kunt zelf kijken wat bij uw feest of evenement past of wij helpen u met de juist combinatie. Kijk eens hier voor wat voorbeelden; Attracties & Traktaties

Ballondecoratie 

Decoratie doet een hoop met de uitstraling van een festiviteit. En het luchtige aan ballonnen is; ze komen in alle vormen, kleuren en maten. Wij hebben voor onze klanten de basis creaties op een rij gezet. Maar geen enkel feest is hetzelfde dus schroom niet voor een korte telefonische brainstorm. 

Ballondecoraties door 1,2..8 Entertainment