Typetjes inhuren

Typetjes inhuren voor uw feest

typetje inhuren huren

Typetjes inhuren voor uw feest of bedrijfsfeest? Onze FeestEntertainers beloven u onvergetelijk vermaak. Deze professionele artiesten kruipen in de huid van ludieke typetjes en vreemde personages. Ze zijn werkelijk overal inzetbaar, zoals op uw bruiloft, verjaardag, receptie, beurs, braderie en niet te vergeten uw bedrijfsfeest. Met behulp van muziek, magie, spraakwatervallen, acrobatiek en humor zetten ze de toon en maken van uw feest een topfeest! Vanaf de ontvangst tot aan het einde van uw evenement staan onze FeestEntertainers garant voor grandioze animatie. Daar wordt nog lang over nagepraat!

Een typetje huren als visitekaartje

Opvallen op de beurs of een bedrijfsevenement? Onze FeestEntertainers zijn uw perfecte visitekaartje. En meer… In het gewenste personage benaderen ze uw gasten -met een knipoog- op de ‘juiste’ manier. Hieronder een selectie van onze beroepsmalloten. Maar ook voor een typetje ‘op maat’ draaien zij hun lollige handen niet om! Meer informatie of meteen uw eigen visitekaartje reserveren? Dat kan hier.

Maatwerk – Typetjes inhuren op maat – bedrijfsfeest – bedrijfsevenement

typetjes entertailegram verjaardag act

Entertailegram typetjes

Geef het feestvarken een origineel en onvergetelijk cadeau: het levend telegram! Van verjaardag tot jubileum is dit dé verrassing van het jaar! Een op maat geschreven levenslied als meezinger, theater, goochelarij en scherpe improvisatie, gebracht door één van onze topentertainers!

Boek hier het Entertailegram

typetjes inhuren verjaardag

Verjaardagsact typetjes

Van freemde fotograaf en mislukte tafelgoochelaar tot een ongenode zwerver te gast op uw verjaardag. Onze typetjes maken er ieder op hun eigen manier een hilarisch feesje van. Wedden dat het nog nooit zo ‘gezellig’ is geweest..?!

Klik hier voor meer over onze typetjes op uw feest

Meer over onze typetjes:

Wat kunt u van onze typetjes verwachten?

Behalve bovengenoemde acts, hebben we nog veel meer typetjes in huis. Die verzorgen we op maat en op uw verzoek is eigenlijk bijna alles mogelijk. Veel van hen zijn zelfs te boeken als act op stelten. Perfect om mee op te vallen in een groot publiek.

Altijd middag- of avondvullend entertainment

Eén FeestEntertainer kan een tot drie verschillende typetjes uitvoeren. Uw feestmiddag of -avond is daarmee gegarandeerd ludiek ingevuld. Voor hele grote feesten raden wij aan om twee entertainers in te huren. Zo weet u zeker dat iedereen goed heeft kunnen genieten van de mobiele acts.

Specials: Felicitatie act, Verrassingsact, Surprise-act, Zingend telegram

Kent u het Entertailegram? Een een levend telegram als wel heel bijzonder cadeau voor het feestvarken. Van verjaardag tot jubileum is dit echt dé verrassing van het jaar! Een op maat geschreven levenslied als meezinger, theater, goochelarij en scherpe improvisatie, gebracht door één van onze topentertainers!

Het entertailegram is in alle denkbare vormen uitvoerbaar: als presentator, zwerver, piccolo, clown of helemaal naar uw eigen idee.

We vertellen u graag meer over onze typetjes.