Koningsdag

Koningsdag

Koningsdag is misschien wel een van de feestelijkse dagen van het jaar. Vrijwel iedereen trekt er op uit om Koningsdag te vieren. Code Oranje! Alles uit de kast dus, om zo veel mogelijk bezoekers uw kant op te trekken. Laten wij daar nou precies de allerleukste invullingen voor hebben bedacht! Zoals onze knotsgekke clowns bijvoorbeeld. Of onze reuzespringkussens en ongelofelijk lekkere oranje suikerspinnen. Hmmm!

Vier Koningsdag met 1,2..8!

Hoe viert u Koningsdag het liefst? Dan gaan wij dat tot in de puntjes voor u regelen! Van kinderentertainment om uw braderie of vrijmarkt op te vrolijken tot ludiek straattheater van het Trio Oranje, boekt u bij ons de perfecte invulling voor uw oranje-evenement. Laat u vast inspireren door een deel van het standaardaanbod hieronder. Samen met ons uw eigen ideeën tot leven brengen vinden we misschien nog wel nog leuker, dus kom maar op!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Soortgelijk kozen onze klanten ook hiervoor:

Vader- en Moederdag

Vader- en Moederdag zijn dankbare dagen om uzelf op de kaart te zetten bij uw achterban. Dat kan met een verrassende uitdeelactie zijn (moeders zijn nu eenmaal dol op bonbons), of met een hilarische activiteit als ‘De sterkste Papa.’ Er is hoe dan ook leven in de brouwerij en dat wordt enorm gewaardeerd. Wij weten precies hoe we dat het beste aanpakken en regelen het graag voor u. Lees hier meer over onze activiteiten op Vaderdag en Moederdag.

Thematisch Entertainment

1,2..8 levert het hele jaar door top-entertainment in ieder denkbaar thema. Zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst bijvoorbeeld. Voor veel winkelcentra vullen we zelfs de complete jaarkalender in. Ook zijn we een graag geziene gast op evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten. Met ons maatwerk kunnen we namelijk aan iedere aanvraag voldoen, hoe groot of bijzonder die ook is. Hier leest u er meer over.