Winkelcentrum Entertainment

Winkelcentrum entertainment

winkelcentrumpromotie

Uw winkelcentrum in de spotlights? 1,2..8 levert winkelcentrum entertainment met power! Wij weten en hebben precies wat u nodig heeft om eruit te springen.

Winkelcentrum Entertainment op maat

Iets te vieren, meer leven in de brouwerij, of de aandacht extra op u gericht? Piccolo’s of steltlopers ontvangen uw bezoekers op de rode loper, de spreekstalmeester verkondigt uw woord. Onze entertainers zorgen voor een onvergetelijke opening en leveren een ludieke bijdrage aan ieder ander officieel moment. Maar ook zonder speciale aanleiding vermaken ze de boel graag!

Kalenderactiviteiten 

Wilt u op een originele manier invulling geven aan jaarlijks terugkerende thema’s als Valentijn, Vader– en Moederdag, Pasen, Sinterklaas of Kerst? Of misschien zelfs de hele jaarplanning in één keer afstemmen? Laat u inspireren door het vernieuwende entertainment-aanbod van 1,2..8! We hebben spetterende acts, kunstige artiesten en bruisende activiteiten voor iedere feestelijke gelegenheid.

Winkelcentrumpromotie

Als modern winkelcentrum vergeet u natuurlijk niet de promotie van uw winkelcentrum. Niet alleen met activiteiten, maar ook alles daar omheen. Zoals social media en drukwerk. Met ons totaalconcept voor digitale winkelcentrumpromotie kunnen we u daarin helemaal ontzorgen. Blijf in contact met uw klant en vergroot uw achterban via uw website, mail, digitale nieuwsbrieven en social media. Wij weten precies hoe u zich online het beste kunt profileren en zetten u ook in de digitale wereld graag in de schijnwerpers.

Meer hierover? Bezoek dan eens onze website www.128promotie.nl.

winkelcentrum entertainment raadbak

Dé grootste raadbak van de Benelux

Hij is 2,5 meter hoog en 1 meter breed en laat uw bezoekers de hersenen kraken. Hoeveel items zitten er in deze raadbak? Bezoekers mogen raden en via het touchscreen hun gegevens en antwoord invullen. De bezoekers maken kans op fantastische prijzen. Het winkelcentrum bouwt aan een e-mailbestand en contactgegevens van hun klanten.

Klik voor meer informatie over de Raadbak

winkelcentrum entertainment gouden dozen

Hét Gouden Dozen Spel

Deze actie smoelt wel! Winkelcentrumpromotie met een hoge attentiewaarde, want dat heeft het spel al lang bewezen. Bezoekers blijven staan en kijken nieuwsgierig naar deze gouden setting. Wat zit er in? Kan ik iets winnen? Jazeker! Korting en prijzen van de winkeliers uit het winkelcentrum meneer en mevrouw. Meemaken, bij zijn!

Klik hier voor het gouden dozen spel

winkelcentrum entertainment Meet & Greets zijn hot!

Wij hebbe al veel TV-characters ontmoet en weten dat het grote publiekstrekkers zijn voor de kleintjes. Papa en mama, opa en oma komen natuurlijk mee en zo is het winkelcentrum de hele dag drukbezocht. Bij ons boekt u alle populaire TV-karakters en we regelen ook alles er omheen. Direct een foto voor Facebook, website of mee naar huis?

Alles is mogelijk!

winkelcentrum entertainment kersthuisje kerstkraam hurenKersthuisjes en Winterentertainment

Nederland viert Kerst groter dan ooit te voren. Dat is hier op kantoor te merken! Gelukkig hebben we ruim 50 kersthuisjes op voorraad en kunnen we daarnaast iedereen voorzien van kerstdecoratie en -verlichting. Ook speciaal kerstentertainment en kerstactiviteiten boekt u natuurlijk bij ons. We kijken er ieder jaar weer naar uit!

Kijk ook eens op: Winter-Entertainment.nl

  • Actief sinds 1997
  • Centraal gelegen in Nieuwegein
  • Sterk in uitvoering
  • Altijd vrolijk personeel
  • Groot extern netwerk
  • Creatief en flexibel
  • Corporate evenementen
  • Ook voor ondersteuning
  • Exclusieve producten en diensten

Full service B2B entertainment

1,2..8 is een full service entertainmentbureau

Wij zijn sterk in de uitvoering! Met ruim 20 jaar ervaring zijn we een gedegen zakenpartner voor al uw opdrachten. Deze website is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie uit Nieuwegein. Wij werken hoofdzakelijk voor winkelcentra, bedrijven en winkeliers. Daarnaast verzorgen wij het hele jaar door entertainment voor jong en oud op de meest uiteenlopende uiteenlopende evenementen en feesten. Behalve ons aanbod in entertainment bieden we ook promotioneel maatwerk. Kijkt u maar eens op 128promotie.nl.

Opdrachten uit ons portfolio