Thematisch

Thematisch

Thematisch entertainment, daar zijn we groot mee geworden. Hoe groot, klein, gek of uitdagend de aanvraag ook is, we vullen ieder thema moeiteloos in. Al jaren verzorgen we thema’s als Valentijn, Pasen, Vader- en Moederdag, Sinterklaas en Kerst voor talloze winkelcentra in Nederland en daar zijn we stiekem best trots op! Net als op de talloze bedrijfsfeesten waar we de boel mochten vermaken. Dus, heeft u een eigen thema bedacht en zoekt u daar specifiek entertainment voor? Natuurlijk kunt u ook daarvoor bij ons terecht! 

Thematisch entertainment

De mogelijkheden rond thematisch entertainment zijn eigenlijk onbeperkt. Bij ons in ieder geval! Van knuffelzachte Paashaas en de Kerstman op zijn arreslee tot de complete invulling van het Sinterklaasthema op uw winkelcentrum. Hieronder vast een greep uit ons thematische entertainmentaanbod, maar ook uw eigen ideeën horen we graag!

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Tips voor de seizoenen:

Vier de lente met uw bezoekers!

Behalve het leukste Paasentertainment, hebben we ook hele leuke uitdeelacties in Paasthema. Onze charmante hostesses of de Paashaas in eigen persoon delen lekkere chocolade-eitjes uit aan het publiek. Of wat dacht u van de winactie ‘Vind het Gouden Ei?’ En voor nog meer sfeer kleden we uw winkel of winkelcentrum ook helemaal in voorjaarsthema aan.

Vrolijke feestdagen!

Nog op zoek naar publiekstrekkers voor rond de feestdagen? Ook daar hebben we alles voor in huis. Zoals een gezellige glühweinkraam bijvoorbeeld. Wij zorgen voor een warm onthaal van uw bezoekers. Uitdelen van chocolademelk of soep kan natuurlijk ook. Wat brengt nu meer sfeer in het winkelgebied dan live muziek? Onze Dixieband zorgt voor een gezellige noot en dat trekt aan! Wilt u het helemaal bont maken en ook het wat jongere publiek bedienen? Dan moet u echt een keer de Mobiele Kerst-DJ op bezoek hebben gehad. De allerkleinsten vermaken zich ondertussen met de kerst-vossenjacht. Wat een vrolijk kerstfeest is dat!