Kerst

Kerstentertainment door 1,2..8 Entertainment

Kerstentertainment geeft nog meer sfeer aan de mooiste tijd van het jaar. Wij zijn er in ieder geval dol op! In ons uitgebreide kerstaanbod is dat ook overduidelijk te zien! Dankzij onze connecties met de Kerstman is een bezoekje van hem aan uw winkelcentrum zo geregeld. Kleden we daarvoor het winkelgebied meteen ook in winterse sferen aan. Warme chocomel of gluhwein uitdelen? Niemand doet het zo charmant als onze kerstelfjes. Zelfs een complete kerstmarkt, inclusief kersthuisjes, kerstentertainment en –decoratie richten we helemaal voor u in.

Kerstentertainment met een grote wow

Om alvast een beetje in de stemming te komen, hieronder eerst een aantal van onze kersttoppers ter inspiratie. Entertainment is altijd maatwerk en niets is ons te gek. Maak dus gerust uw eigen ideeën kenbaar en dan maken wij ze meer dan waar. Ho, ho, ho… hoort u ook in de verte de kerstbellen al rinkelen?


Kerst entertainment Kerst Parade NieuwegeinKerstparade

Laat uzelf en uw klanten betoveren door onze Kerstparade. De Kerstman zit in zijn arreslee met echte rendieren en wordt vergezeld door tal van verschillende kerstfiguren. U mag zelf bepalen hoe bont wij het gaan maken. Van kerstengelen en kerstkabouter tot een coole IJskoningin. Er is onwijs veel mogelijk!

Klik hier voor onze kerstparade

Kerst entertainment Kerstman Meet GreetCity of Wishes

Namens het winkelcentrum laten we op allerlei manieren wensen van uw bezoekers uitkomen. Bijvoorbeeld met een centrale show, een zitting met de Kerstman, of door het onverwacht opduiken van onze mystery kerstshopper die je aankopen betaalt. Hartverwarmende actie, met u als stralend middelpunt.

Neem hier contact op voor uw eigen City of Wishes.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Nog stees HOT zijn onze kersthuisjes!

Sfeervolle kersthuisjes

Kerst heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Dat merken wij aan onze aanvragen en dan vooral bij kerstentertainment voor kerstmarkten, bedrijfsborrels en winkelcentra. Wat daar enorm bij aansluit zijn onze nieuwe kersthuisjes, dus die vliegen nu ook als zoete chocoloademelk over de toonbank.

Klik hier voor meer informatie over een kersthuisje inhuren.

Kerstmarkt en evenementen

Entertainment is eigenlijk altijd maatwerk, dus maken wij voor kerstmarkten en evenementen altijd offertes op maat. Gewoonweg omdat elk evenement weer anders is en we het graag uitvoeren zoals u het voor u ziet. We helpen u ook graag mee met het organiseren en aankleden van uw kerstmarkt.  Mail of bel vandaag nog.