Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas en 1,2..8, dat zijn twee handen op één buik. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij sinterklaasshows en zittingen door het hele land en het is niet voor niets dat ze ons steeds weer weten te vinden. Door de jaren heen hebben wij een uniek entertainmentaanbod gecreëerd voor het grootste kinderfeest van Nederland, zodat iedereen het mee kan vieren. Met cadeautjes, pieten en muziek wordt het helemaal een dolle boel!

Alles voor een onvergetelijke Sinterklaas

Bent u op zoek naar een sinterklaasshow als voorprogramma, of een compleet verzorgde zitting bij u op de zaak? We hebben we een aantal spetterende programma’s waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk passen we die moeiteloos aan uw specifieke wensen aan. Speciaal voor winkelcentra die groots willen uitpakken rond Sinterklaas trekken we de pieteninvasie uit de kast, met steltenpieten, muziekpieten en nog veel meer. De hele periode van intocht tot 5 december feestelijk ingevuld? Samen met u stellen we een programma samen waarmee u jong en oud blijvend naar het winkelcentrum trekt. Kijk hieronder vast even rond en neem gerust contact op voor meer informatie.

Sinterklaas entertainmentMeet & Greet Amstelveen

Groot feest in het stadshart van Amstelveen. Niemand minder dan Sinterklaas zelf kwam op bezoek voor een Meet & Greet. Alle kinderen mochten hem even een hand geven en natuurlijk samen met de Sint op de foto. Die konden ze even later downloaden op de Facebookpagina van het winkelcentrum.

Boek hier uw eigen Meet & Greet met de Sint.

Sinterklaas entertainment winkelcentrum intochtIntocht Nieuwegein

Al jaren op rij mogen wij in Nieuwegein de grote intocht van Sinterklaas op City Plaza organiseren. Een groot podium, spectaculair voorprogramma en natuurlijk heel veel pieten. Maar het hoogtepunt blijft natuurlijk de aankomst van de Sint. Wat een spektakel!

Lees hier meer over de Sinterklaasintocht.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Veel geboekt voor Sinterklaas:

Sinterklaasshows

1,2..8 staat bekend om haar wervelende kindershows. Sterker nog; daar zijn we groot mee geworden! Een aantal daarvan bedachten we speciaal voor Sinterklaas en die zitten ieder jaar weer volgeboekt. Onze sinterklaasshows kunnen los worden geboekt, maar zijn ook perfect als voorprogramma voor een zitting. Samen met de kids bouwen we de spanning op en zorgen we voor een spetterende ontvangst van de Sint.

Hier leest u alles over onze Sinterklaasshows.

Sinterklaas decoratie en attributen

Als de goedheiligman bij u langs komt, ontvangt u hem natuurlijk wel in stijl. Wij weten wel waar hij van houdt en hebben dat natuurlijk ook in huis. Een feestelijke setting met een podium en een troon voor de Sint. We bouwen het voor u op en nemen het na afloop weer mee. Heeft u daar geen omkijken naar!

Meer over onze decoraties leest u hier.