Ballondecoratie

Ballondecoratie van 1,2..8 Entertainment

Ballondecoratie, lekker luchtig en o, zo feestelijk! We hebben ballondecoraties in alle denkbare kleuren, vormen, soorten en maten. Allemaal even mooi om te zien, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar nog mooier: ballondecoraties zijn helemaal niet duur! Onze klanten weten ons het hele jaar door te vinden voor ballondecoraties. Ze passen immers bij ieder evenement, zoals jubileum, opening of andere feestelijke gelegenheid.

Ballondecoratie is altijd maatwerk

Ballonnen zijn gemaakt om op te vallen. Daarmee zijn ze de perfecte aankleding voor ieder feest. Helemaal als het ontwerp is afgestemd op het evenement en de locatie; dan komt hun feestelijkheid nog beter tot z’n recht. Van vrolijke trossen heliumballonnen tot uitnodigende ballonnenbogen in de kleuren van uw keuze, onze ballondecoraties zijn altijd maatwerk. In alle denkbare kleuren, vormen en maten, van de hoogste kwaliteit, geleverd op locatie en desgewenst met tussentijds onderhoud. Klein in prijs en groots in effect, dus kom maar op!


Ballondecoratie Ballonnenboog JumboJumbo-boog

Jumbo Oudewater vierde feest! De bedrijfsleider wilde graag stippen, dus maakten wij stippen! Voor deze ballonnenboog uiteraard uitgevoerd in de voor Jumbo kenmerkende kleuren geel en zwart. Je ziet hier meteen de kracht van maatwerk. Binnenkort ook bij u?

Klik hier voor een ballonnenboog

Ballondecoratie Rabobank ballonnenboogRabo-boog

Hier ziet u de ballonnenboog ‘enkele draai’, met in dit voorbeeld de kleuren van de Rabobank. Een dubbele draai bij ballonnenbogen bevat twee kleuren en een enkele draai vier. In alle denkbare kleuren verkrijgbaar en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos! 

Bel of mail voor advies

  • Actief sinds 1997
  • Altijd vrolijk personeel
  • Kwaliteit ballonnen
  • Nette ballondecoratie
  • Ballondecoratie = maatwerk
  • Ook in grote oplage

Ballondecoratie voor elke gelegenheid

Openingsactie ballondecoratie

Bij ons in de top drie van meest verkochte ballondecoraties staan op één openingsacties als opening of heropening van een winkel. Veelal wordt gekozen voor ballonnenbogen in de kleuren van de huisstijl. Vaak geboekt in combinatie met een rode loper, paaltjes, een grote strik, rode knop of reuzeschaar om symbolisch de winkel mee te openen.

Bruiloft ballondecoratie

Op een mooie tweede plek staat de ballondecoratie voor bruiloften en feesten. Samen met het bruidspaar of de jubilaris ontwerpen we naar wens of thema de meest bijzondere balloncreaties. Daar nemen we graag de tijd voor, het gaat tenslotte om een heel bijzonder moment in je leven!

Winkeliers & ketens

In 2018 bestond Hoogvliet Supermarkt 55 jaar en vierde dat een maand lang in 68 vestigingen. Elke vestiging kreeg twee ballonpilaren en deze werden na twee weken ‘ververst’. Een flinke klus, maar zeker niet onhaalbaar. We zijn immers ballonnen-pro’s! Kortom; ook grote ballonnenklusjes blazen we moeiteloos leven in!