Concepten

Concepten

Promotie anno nu omhelst zoveel meer dan zomaar lukraak wat reclame maken. Zonder goede marketingstrategie verlies je je doelgroep al gauw aan de concurrent die daar wel over heeft nagedacht. Steeds meer bedrijven en winkelcentra werken daarom tegenwoordig met een goed doordacht concept, dat in alle uitingen terugkomt. Dat is meteen ook de kracht van het marketingconcept: herhaling zorgt voor herkenning, wekt vertrouwen en geeft een gevoel van verbondenheid. Mensen zullen eerder voor u kiezen en langer klant blijven. Te beginnen met een goed concept… precies waar wij goed in zijn!

Concepten op maat

De enige overeenkomst tussen concepten is dat ze allemaal uniek zijn. Een jaarprogramma, leegstand, thematisch, maatschappelijk of pop-up: ieder concept vraagt om maatwerk. Bij 1,2..8 bedenken we al jaren succesvolle concepten voor grote organisaties en winkelcentra, die we daarna zorgvuldig uitrollen. Wilt u als winkelcentrum of bedrijf onderscheidend zijn, dan brengen we graag voor u in kaart hoe u dat het beste kunt doen. Vervolgens nemen we u de uitvoering ook uit handen. Van on- en offline promotie, drukwerk en aankleding tot entertainment, seizoensactiviteiten en de complete organisatie van uw evenement.

Vrijblijvend advies over het uitrollen van uw concept? Kom gerust eens langs, wij helpen u graag!

Concept Mobiele Quiz

Binnenkort: De Mobiele Quiz

Op dit moment werken we hard aan een nieuw concept voor winkelcentra en zakelijke events: De Mobiele Quiz. Onze razende presentator begeeft zich met zijn mobiele zuil met rode knop onder het publiek en voelt ze stevig aan de tand over het onderwerp van gesprek. Wie durft de strijd aan en wint, of gaat glansrijk ten onder? Perfect als kennisquiz voor een nieuw product, of voor teambuilding na een fusie.

Concept entertainment winkelentrum promotie marketing bingo

Golden Oldies Festival

Voor Winkelcentrum Smaragdplein in Utrecht organiseren we al drie jaar op rij het Golden Oldies Festival voor senioren. Het is elke keer weer een drukbezocht spektakel, met muziek, hapjes en drankjes, en activiteiten als Reuze Bingo. Een uniek concept dat heeft bewezen dat er onder deze doelgroep veel behoefte was aan een ‘eigen’ evenement. Interessant voor bij u? Neem dan eens contact op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Populair in dezelfde categorie:

Winkelcentrumpromotie

Al meer dan 20 jaar vormt winkelcentrumpromotie het hart van wat we doen. Met veel plezier verzorgen we voor winkelcentra door heel het land seizoensactiviteiten, jaarprogramma’s, entertainment en allerlei soorten acties en evenementen. Ook voor u hebben we ongetwijfeld veel moois in huis. Benieuwd naar wat we zoal doen? Neem dan hier eens een kijkje.

Zakelijk Entertainment

Voor bedrijven die zich op een ludieke manier willen onderscheiden, hebben we speciaal een apart aanbod zakelijk entertainment ontwikkeld. Zoals steltlopers of typetjes voor promotie op de beurs bijvoorbeeld, maar ook de complete organisatie van uw bedrijfsfeest. Van aankleding tot invulling en uitvoering zorgen we tot in de puntjes voor een geslaagd event. Hier leest u er meer over.