Zakelijk Entertainment

Entertainment voor uw evenement, winkel of bedrijf

Zakelijke entertainment

Zakelijk entertainment met power!

1,2..8 Entertainment is gespecialiseerd in entertainment voor zakelijke evenementen en beurzen. Onze kracht zit hem in het bedenken en van A tot Z uitvoeren van bijzondere acts en activiteiten, helemaal passend bij het evenement. U kunt rekenen op de professionele inzet van onze vrolijke, flexibele medewerkers en een event waar nog lang over wordt nagepraat. Volgens onze klanten zijn we een feestje om mee samen te werken. De volgende keer bij u?

Grote zakelijke projecten

Wat 1,2..8 zo uniek maakt is onze full service mentaliteit. Behalve fantastische entertainers, hebben we alles in eigen huis voor de organisatie van een geslaagd bedrijfsevenement, waaronder on- en offline promotie en een grote hal en opslag met eigen materialen. We leveren ook maatwerk voor grote ketens en bedrijven. Neem als voorbeeld het 50-jarig bestaan van Hoogvliet supermarkten. Op één dag vierden wij bij ruim 50 vestigingen een grandioos kinderfeest met springkussens, clowns, poffertjes, schminken etc. Geen evenement is ons te groot of te gek, bij ons is alles mogelijk! 

Ook een geslaagd event? Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.


Zakelijk entertainment winter lunch cateringLuxe Winterlunch CBRE

CBRE wilde hun huurders graag verrassen met een luxe lunch.Wij inventariseerden hun wensen, kregen een budget en verwacht bezoekersaantal mee en gingen daar mee aan de slag. En hoe! Wij kijken samen met de klant en vooral ook hun bezoekers terug op een geslaagde, overheerlijke winterlunch. Zakelijk entertainment van top niveau!

Zakelijk entertainment Onguard BeurspromotieGeluk op de beurs met de geluksfontein

Onze opdrachtgever wilde graag een geluksfontein en natuurlijk waren wij meer dan bereid om die te maken! Alle beursbezoekers kregen een speciale geluksmunt die ze in de fontein mochten gooien. Een paar geluksvogels wonnen daarmee een mooie prijs, die ze aan het einde van de beurs konden ophalen. Een mooi voorbeeld van klantenbinding met zakelijk entertainment op maat.

Zakelijk entertainment HP eventsStudentenweken HP voor Hamilton Bright!

Tijdens de studentenweken aan het begin van het seizoen wilde HP jong volwassen kennis laten maken met de laatste printers van HP. Opslag, transport, personeel en opleiding; wij boden Hamilton & Bright het totaalpakket en daar was het bedrijf enorm meegeholpen! Opbouwen, draaien en weer afbreken. De boel schoonmaken en de volgende dag weer op pad naar een andere stad. Erg leuk om voor deze trouwe klant deze klus te mogen doen!

Zakelijk entertainment ijskar hurenGoogle ‘Custom made’ IJskar

Hier ziet u onze ijskar, omgebouwd tot speciale Google Chromebook ijswagen. Ter ere van de lancering kregen alle aanwezigen een speciaal Google-ijsje van onze ludieke ijs-kok. Deze leuke opdracht mochten we uitvoeren namens Hamilton Bright. We regelden hiervoor alles van A tot Z: de custom made ijskar, de kok, de aankleding, de zitgelegenheid er omheen etc.

Klik hier voor onze standaard ijskar

  • Actief sinds 1997 
  • Centraal gelegen in Nieuwgein
  • Sterk in uitvoering
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Groot extern netwerk 
  • Creatief en flexibel
  • Corporate evenementen
  • Ook voor ondersteuning
  • Exclusieve producten en diensten

Full service B2B entertainment

1,2..8 is een full service entertainmentbureau

Wij zijn sterk in de uitvoering! Met ruim 20 jaar ervaring zijn we een gedegen zakenpartner voor al uw opdrachten. Deze website is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie uit Nieuwegein. Wij werken hoofdzakelijk voor winkelcentra, bedrijven en winkeliers. Daarnaast verzorgen wij het hele jaar door entertainment voor jong en oud op de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Behalve ons aanbod in entertainment bieden we ook promotioneel maatwerk. Kijkt u maar eens op 128promotie.nl.

Opdrachten uit ons portfolio