Attracties & Traktaties

Attracties & Traktaties van 1,2..8 Entertainment

Iets te vieren? Bij ons vind je de leukste attracties en lekkerste traktaties, voor elke leeftijd en ieder evenement! Van springkussen tot suikerspin en alles daar tussenin maken wij er een feestje van. Uiteraard kunt u voor de uitvoering altijd rekenen op ondersteuning van onze professionals. Of  – leuker nog – wat dacht u van ludieke begeleiding door een van onze top-entertainers voor nog meer sfeer? Ook dat regelen we in een handomdraai!

Een greep uit onze attracties en traktaties

Wat betreft attracties en traktaties is niets ons eigenlijk te gek; alles kan bij 1,2..8! Van wonderschone uitdeeldames op uw winkelcentrum tot een spectaculaire invulling van het jaarlijkse schoolfeest of uw braderie; voor ieder evenement hebben wij geweldige attracties die daar op aansluiten. Om u toch een beetje een idee te geven van al die mogelijkheden, hieronder ter inspiratie vast een greep uit ons assortiment. Neem gerust even de tijd om daar eens in rond te snuffelen! Komt u er niet helemaal uit of vindt u niet direct wat u zoekt? Laat het ons weten: wij helpen u graag met het vinden van de juiste invulling!

Attracties Traktaties IJskar GoogleCustom IJskar

Laat uzelf en uw klanten betoveren door onze Kerstparade. De Kerstman zit in zijn Arreslee met echte rendieren en wordt vergezeld door tal van verschillende kerstfiguren. U mag zelf bepalen hoe bont wij het gaan maken. Van een kerstengelen, een kerstkabouter of een IJskoningin. Er is onwijs veel mogelijk.

Klik hier voor al ons kerstentertainment

Traktaties Attracties Springkussen StormbaanStormbaan Festijn

Twee supermaffe clowns denken dat ze kerstengelen zijn. Deze geweldige vorm van entertainment is voor jong en oud een unieke belevenis. Zeer ludiek en erg origineel! Met rode neus en engelenvleugels een hilarische verschijning! Kerst met een knipoog!

Klik hier voor meer informatie over de kerstbengels

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Steeds weer nieuwe attracties in ons aanbod

Van traditioneel tot trendy: attracties in overvloed!

Als je mensen wilt vermaken, kijk je natuurlijk eerst naar wie zij zijn, wat ze leuk vinden en hoe je daar het beste invulling aan geeft. Onze klanten komen overal vandaan en al ruim 20 jaar hebben wij ervaring in het realiseren van hun wensen met de meest uitlopende attracties. Zo vraagt een Goldie Oldie Dag om een heel ander soort vermaak als de opening van een modern shopping center. En ook al staat de tijd niet stil en blijven wij ons attractie-aanbod vernieuwen met attracties als reuze-darts, levend tafelvoetbal en kluiskrakers; de oud-Hollandse spelen zijn ook nog altijd volop in trek. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons steeds weer weten te vinden en dat we zoveel mensen blij kunnen maken met al die feestelijke attracties!

Feest is trakteren! En wij hebben voor iedereen wat wils

Wat is een evenement zonder feestelijke tractaties? En bij ons vindt u die in overvloed. In thema, als uitdeelactie en met of zonder charmante uitdeeldames, bedienen we al jaren de lekkere wensen van onze klanten. Chocolaatjes op moederdag, een champagnetoren op uw bruiloft of jubileum, early-bird ontbijtactie op het winkelcentrum of de Paashaas die eitjes uitdeelt; zomaar een paar voorbeelden van hoe leuk het is om te trakteren. De volgende keer bent u aan de beurt? Neem even contact op en dan maken we er samen iets feestelijks van!