Vaderdag

Vaderdag

Vaderdag! Stoere papa’s, lieve papa’s, eigenlijk alle papa’s zijn stiekem dol op Vaderdag. Wij maken Vaderdag nog leuker! Met vermakelijk entertainment en ludieke krachtmetingen voor échte vaders, want is jouw papa wel echt de sterkste? Niet alleen moeders worden graag verwend, dus ook speciaal voor papa’s hebben we overheerlijke uitdeelacties bedacht. Waar ze door onze oogverblindende hostesses op worden getrakteerd. En dan hebben we het natuurlijk niet over bonbons!

Vier Vaderdag met uw bezoekers!

Benieuwd naar de activiteiten waarmee Vaderdag bij u een feestje wordt? We hebben er hieronder vast een paar voor u op een rijtje gezet. Maar omdat winkels en publiek overal anders zijn, denken we altijd graag mee voor de beste invulling op maat. Wilt u groots uitpakken, dan verzorgen we ook de promotie rondom uw evenement. Net als eventuele prijzen of uitdeelgoed. Heeft u zelf nergens geen omkijken meer naar, heerlijk!

Vaderdag entertainmentStoer op de foto voor papa

De Harley Davidson fotoactie is een voltreffer op ieder winkelcentrum. De kids mogen in een coole setting op de foto met een echte Harley in mini-uitvoering. De foto (eventueel voorzien van uw logo) krijgen ze gratis mee naar huis. Dat is pas een bijzonder vaderdagcadeau. Wedden dat papa verrast is?!

Lees hier meer over deze stoere actie.

Vaderdag entertainmentWelke papa is de sterkste?

Harry de Houthakker loopt met zijn hakblok, hamer en spijkers rond en is op zoek naar sterke papa’s die de krachtmeting aan durven te gaan. Daar laten de vaders zich natuurlijk graag voor uitdagen! Komische act, perfect voor het promoten van Vaderdag in het winkelcentrum.

Meer informatie over De Sterkste Papa.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Populair bij onze klanten in dezelfde categorie:

Moederdag

Moederdag is misschien nóg populairder dan Vaderdag. Dat blijkt in ieder geval uit de aanvragen die ieder jaar weer uit alle hoeken van het land binnenkomen. Variërend van uitdeelacties om de Moeders in het winkelcentrum mee te trakteren tot winacties en decoratie maken wij overal een feestje van Moederdag. Kijk hier eens naar ons aanbod.

Valentijnsdag

Wat is er nou mooier dan de liefde? Precies; die te vieren met uw publiek! Nog nooit voelden uw bezoekers zich zo warm en liefdevol onthaald, dan met de activiteiten uit ons Valentijnsaanbod. Jong, oud, dames, heren; voor ieder wat wils. Steek ze een hart onder de riem of iets lekkers toe. Hier kunt u vast inspiratie opdoen. Leve de liefde!