Zwarte pieten

Zwarte Piet inhuren

Zonder Pieten is het sinterklaasfeest niet compleet! Zwarte Piet inhuren? De leukste, gekste, coolste pieten boekt u natuurijk bij ons! Wij zijn al jaren hofleverancier voor de Sint en bedrijven en winkelcentra door heel Nederland. Van uitdeelpieten en Pieten op stelten tot een complete pieteninvasie in het hele winkelgebied! Onze Pieten zetten hoe dan ook de boel compleet op z’n kop!

Pieten, pieten en nog eens pieten

Zwarte Piet inhuren? Iedere Piet z’n eigen specialiteit, dus het ligt er maar net aan wat voor Piet(en) u nodig heeft. We hebben ze in ieder geval allemaal te logeren en ze kunnen niet wachten om er een feestje van te maken. DJ-Piet bijvoorbeeld: met zijn coole pietendisco laat hij de kids dansen tot ze er bij neervallen. Onze Pieten op stelten zijn mooie blikvangers die door het hele winkelcentrum hoge ogen gooien, net als de Pietenband die je van veraf al verblijdt met hun vrolijke sinterklaasmuziek. Hieronder stelt een aantal van onze Pieten zich vast aan u voor, maar neem gerust contact op als u een andere Piet in gedachten heeft…

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Ook leuk voor Sinterklaas

Sinterklaas Meet en Greet

Nog op zoek naar een leuke invulling voor Sinterklaas? Dan is een Meet & Greet met Sinterklaas een geweldige manier om hele families uw kant op te krijgen. Iedereen krijgt de kans om de Sint even de hand te schudden en mag meteen ook even met hem op de foto. Na afloop kunnen die via uw Facebookpagina worden geliked en gedoenload. Heeft u er meteen weer een heleboel nieuwe volgers bij!

Boek hier de Meet & Greet met de Sint.

Sinterklaasshows

Bedrijven en winkelcentra door het hele land zweren al jaren bij onze spetterende sinterklaasshows. Leuk als voorprogramma bij de sinterklaaszitting of intocht, maar ook de perfecte publiekstrekker op de woensdagmiddag voor nog meer winkelend publiek. Nieuwsgierig naar het aanbod? Ga dan gauw naar onze pagina met sinterklaasshows!