Kersthuisjes

Kersthuisjes en kerstkraampjes

Onze kersthuisjes brengen sfeer en gezelligheid op ieder kerstfeest. Ze worden standaard geleverd inclusief decoratie zoals guirlandes, kerstverlichting, ski’s en cadeautjes. In overleg kan het decoratiepakket worden uitgebreid met extra’s. De afmetingen van onze kersthuisjes zijn 200 cm (breedte) x 150 cm (diepte) x 220 cm (hoogte). We brengen en plaatsen de huisjes zelf en halen ze na afloop ook weer op.

Kerst uitdeelacties

Knappe meiden en stoere mannen verzorgen uw actie! Heeft u nog geen invulling voor uw kerstkraam? Onze hostesses en promotiemedewerkers staan voor u klaar deze winter. U kunt kiezen uit verschillende uitdeelacties zoals bijvoorbeeld glühwein, chocolademelk, erwtensoep en broodjes worst. Ideaal als consumenten- of goodwill-actie voor uw winkel, bedrijf of winkelcentrum.

Klik hier om terug te gaan naar onze hompage


Kersthuisje huren kraam kerst inhuren kerstmarktKerstkraam/huisje

Hier ziet een kersthuisje met extra decoratiepakket voor een Albert Heijn in Muiden. Met eigen personeel werd een weekend lang chocolademelk en kortingsbonnen uitgeleeld. Het liep storm dit weekend, maar het kersthuisje is blijven staan!

Klik hier voor al ons kerstentertainment

Kersthuisje huren inhurenKersthuisjes

Wilt u licht en stroom in uw kersthuisjes? Dat kan geregeld worden! Samen met onze klanten maken wij het complete plaatje. Indien gewenst plaatsen wij kerstbomen, opblaassneeuwpoppen etc. Maar ook statafels, vuurkorven en geluidsinstallaties. Kom maar op met die job!

Klik hier voor extra decoratie

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Onze klanten combineren onze kersthuisjes met o.a.

Kerst-decoratie

Wilt u uw evenement meer body geven? Kies voor onze extra decoratie mogelijkheden of kerst-entertainment. Let op! Het grootste gedeelte van onze opdrachten zijn maatwerk. Daarom staan niet alle mogelijkheden op onze website. Sommige klanten willen bijvoorbeeld vuurkorfen bij huren of de catering uit handen geven.

Entertainment

Denk ruim en leuk uw evenement op met professioneel kerst-entertainment. Een Dickensband of Kerstman met Arreslee. Een paar sierlijke engelen die het publiek vermaken. Er is zoveel mogelijk. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze collega’s. Mail of bel vandaag nog.