Promotieteams

Promotieteams van 1,2..8

Promotie-plus, zo zouden we de hosts en hostesses van onze promotieteams het beste kunnen omschrijven. Met alleen lief kunnen lachen, kom je er bij ons niet in. Alle promotiemedewerkers zijn professioneel getraind om op iedere locatie en voor ieder publiek de juiste snaar te raken. Qua uitstraling/kleding is er een bijna onbeperkte keuze van kleuren en thema’s. Hip, origineel of traditioneel, verrassend goed!

Compleet ontzorgd met onze promotieteams

Promotieteams in samenstellingen, variërend van een enkele hostess op de opening of bedrijfsborrel, tot complete flyerteams, typetjes en rasentertainers voor op de beurs of het winkelcentrum. Wist u dat we ook flyers of uitdeelgoed kunnen verzorgen. Zo heeft u naar de hele promotieactie geen omkijken meer, lekker!

We vertellen u graag meer hierover.

Promotieteam inhuren Lucky CityLucky City Actie

Winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein wordt tijdelijk omgedoopt tot Lucky City. Op allerlei verschillende manieren wordt het winkelend publiek verrast met prijzen. Door een draai te geven aan het grote rad bijvoorbeeld, maar ook tijdens een ‘overval’ door onze mystery host’ die ineens voor die nieuwe aankoop betaalt.

Ook een Lucky winactie op uw winkelcentrum? Doen we graag!

Promotieteam inhuren winkelcentrumpromotiePromotie met power!

Voordat de actie kan beginnen, moet aan van alles worden gedacht. Reclame, drukwerk, uitdeelgoed, hostesses, geluid, aankleding en ga zo maar door. Als allround promotiebureau kunt u natuurlijk voor al die zaken bij ons terecht. Compleet ontzorgd en met effect; da’s pas promotie met power!

Lees hier hoe we dat doen.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Steeds weer nieuwe attracties in ons aanbod

Van traditioneel tot trendy: attracties in overvloed!

Als je mensen wilt vermaken, kijk je natuurlijk eerst naar wie zij zijn, wat ze leuk vinden en hoe je daar het beste invulling aan geeft. Onze klanten komen overal vandaan en al ruim 20 jaar hebben wij ervaring in het realiseren van hun wensen met de meest uitlopende attracties. Zo vraagt een Goldie Oldie Dag om een heel ander soort vermaak als de opening van een modern shopping center. En ook al staat de tijd niet stil en blijven wij ons attractie-aanbod vernieuwen met attracties als reuze-darts, levend tafelvoetbal en kluiskrakers; de oud-Hollandse spelen zijn ook nog altijd volop in trek. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons steeds weer weten te vinden en dat we zoveel mensen blij kunnen maken met al die feestelijke attracties!

Feest is trakteren! En wij hebben voor iedereen wat wils

Wat is een evenement zonder feestelijke tractaties? En bij ons vindt u die in overvloed. In thema, als uitdeelactie en met of zonder charmante uitdeeldames, bedienen we al jaren de lekkere wensen van onze klanten. Chocolaatjes op moederdag, een champagnetoren op uw bruiloft of jubileum, early-bird ontbijtactie op het winkelcentrum of de Paashaas die eitjes uitdeelt; zomaar een paar voorbeelden van hoe leuk het is om te trakteren. De volgende keer bent u aan de beurt? Neem even contact op en dan maken we er samen iets feestelijks van!