Partyverhuur

Partyverhuur door 1,2..8

Bij 1,2..8 vindt u alles voor een geslaagd feest. Partyverhuur mag dan ook niet ontbreken. We verzorgen niet alleen de complete aankleding van uw evenement, maar leveren ook springkussens en bijzondere extra’s als een confettikanon of reuzeschaar. Een customized ijskar op de beurs of  gameconsoles voor in de winkel? Ook voor hele specifieke wensen draaien wij onze hand niet om. Sterker nog; kom maar op met die uitdaging!

Partyverhuur voor kleine feestjes en grote evenementen

Leuk, u gaat een feest(je), organiseren! Maar wat heeft u daar precies voor nodig? Is het een opening, bedrijfsfeest, of ander evenement? Is het binnen of buiten? Voor grote of kleine gasten, of misschien wel allebei? Van tenten en meubilair tot knotsgekke attributen en decoratie in ieder denkbaar thema: wij zijn er bij! Laat u inspireren door een deel van ons aanbod hier beneden. Of kom eens vrijblijvend langs om samen uw ideeën tot leven te brengen.

Partyverhuur stormbaan huren ice age ZoetermeerIJstijd in Zoetermeer

Ter ere van de lancering van de film Ice Age Collision Course mochten wij die in Zoetermeer een extra feestelijk tintje geven met een reuze ‘funslope’springkussen in wintersfeer. Hoe ‘cool’ is dat?

Ook uw eigen reuze-springkussen? Lees hier meer.

Partyverhuur Toyota attracties familiedagToyota Familiedag

Wat een feest op de Toyota Familiedag! En wat leuk dat wij daar een aandeel in mochten hebben. We toverden een deel van de feesthal om tot een waar kinderparadijs, met onder meer springkussens, reuze-ego en een heuse brandweerauto.

Doen we ook graag voor u als u even contact opneemt!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Nog meer voor een geslaagd feest...

Entertainment

Zoekt u nog naar een leuke, originele invulling van uw feest? Wij hebben de leukste entertainers van het land, zowel voor kids als ‘grote mensen’. Een typetje, een clown, of een zingend telegram misschien? Een DJ, een kinderkok, of een vlotte presentator? Ze staan te trappelen om er een onvergetelijk feestje van te maken.

Krijgt u er al zin in? Neem hier dan eens een kijkje!

Decoratie

Zonder versiering is een feest natuurlijk niet compleet! Bij ons vindt u decoratie in alle soorten en maten, voor alle seizoenen en in ieder thema. Van ballonnen, verlichting en huisjes tot de complete aankleding van een evenement of winkelcentrum, maken we er een mooie boel van. Ook, of misschien wel juist als daar maatwerk voor nodig is. Mogen we u ‘versieren’? Dan horen we graag van u!