Winacties

Winacties: altijd een feestje!

Wat is er nou leuker dan iets winnen? Helemaal als het bij u gebeurt, want met een ludieke of spannende winactie wint u zelf ook: de harten van uw publiek! Wij zetten het graag voor u op touw. Een kassabonnen-actie bijvoorbeeld, of het spannende Rad van Fortuin. We leveren de middelen, de mensen en ook alle promotie eromheen, inclusief drukwerk als spaarkaarten of zegeltjes. De prijsuitreiking gebeurt natuurlijk op spectaculaire wijze, daar zorgt onze spreekstalmeester wel voor!

Uw eigen winactie

Wilt u uw klanten blij maken en ze een extra reden geven om bij u langs te komen? Met de juiste winactie lukt dat gegarandeerd! Wat voor actie had u zelf in gedachten en voor wie precies? Stiekem komt er best nog wat kijken bij het opzetten ervan, daar weten wij alles van! Gelukkig, want dan kunt u de complete uitvoering gerust aan ons overlaten. Prijswinnaars online bekend maken voor nog meer digitale achterban? Ook daar zijn we heel bedreven in. Dus links om of rechts om: altijd prijs!

Winactie Lucky City consumentenactie WinkelcentrumpromotieLucky City Win-actie

Winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein stond afgelopen voorjaar in het thema van de Lucky City Winactie. Het winkelend publiek kon op allerlei manieren in de prijzen vallen. Met Raad & Winacties bijvoorbeeld, of een aankoop die ineens door Mr. Lucky City voor ze werd afgerekend. Met zoveel geluksvogels kijken we terug op een grandioze actie!

Winactie Win-acties Consumentenactie Gouden Dozen WoonhartGouden dozen in het Woonhart

O, wat spannend! Met het Gouden dozen spel mochten bezoekers van het Woonhart te Zoetermeer in op vertoon van hun kassabon een van de dozen openmaken. Onder begeleiding van onze lieftallige spelleiders ging menigeen er met een fantastische prijs vandoor. Een dynamische winactie met een grote aantrekkingskracht op het winkelend publiek!

 

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Andere leuke acties:

Uitdeelacties

Wie iets te vieren heeft, trakteert! Of misschien heeft u een andere reden om uit te delen, zoals het promoten van een nieuw product. Bij ons vindt u de allerleukste, allerlekkerste uitdeelacties. Een professioneel promotieteam of onze entertainers maken er een geslaagde actie van. Ook het uitdeelgoed of drukwerk kunnen we verzorgen, eventueel inclusief gepersonaliseerde bedrukking. Alles compleet afgestemd op uw wensen, actie en huisstijl; dat wordt een grandioos succes!

Foto Acties

Een meet & greet met je favotriete tv-karakter en dan ook nog eens op de foto. Een van onze meest populaire foto acties. Naast de stoere Harley Davidson actie voor Vaderdag, want die liep storm! Op een mini-Harley op de foto als (gratis) cadeautje voor papa was natuurlijk ook een buitenkansje! U kunt deze of andere foto acties zelf ook boeken! Meer daarover leest u hier.