Muziek

Muziek

Wat er ook te vieren valt; zonder muziek is het feest niet compleet! Van intieme bruiloft tot groots evenement vind je bij ons de perfecte muzikale omlijsting voor iedere gelegenheid. Zo is onze dixieband een een zeer gewilde gangmaker op winkelcentra. Met hun vrolijke noten in ieder denkbaar thema zorgen ze het hele jaar voor de juiste sfeer. Net als de mobiele DJ, die met zijn eigentijdse act de boel in no time in beweging krijgt. Gegarandeerd een succesnummer voor ieder feest! Op bruiloften en familiefeesten is de troubadour nog altijd een graag geziene gast. Met zijn humor en een persoonlijke noot weet hij iedereen in het gezelschap te raken.

Muziek voor iedere gelegenheid

Muziek als publiekstrekker, gangmaker of voor op de achtergrond, wij hebben het allemaal in huis. Bekijk hieronder een aantal van onze meestgeboekte muzikale toppers. Op zoek naar een specifieke act of artiest? Ook die kunt u bij ons gewoon boeken!


  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Populair bij onze klanten

Mobiele muziekacts

Al jaren zijn mobiele muziekacts een van de meest gevraagde acts op winkelcentra. Overal waar de vrolijke klanken langstrekken, brengen ze het winkelend gebied tot leven. Van opzwepende brass tot stijlvolle dixieland weten we altijd de juiste snaar te raken.

Trends en thema’s

Helemaal hot op dit moment is de mobiele DJ. Zowel onder jongeren als een wat ouder publiek is deze act razend populair. Met muziek voor iedereen en in ieder denkbaar thema een geslaagde act voor ieder feest!