Pasen

Pasen

Met Pasen komt het voorjaar weer in zicht. Ruim baan voor de Paashaas en nog veel meer vrolijke paasactiviteiten! Maakt van shoppen met Pasen bij u een beleving en win zo de harten van het winkelend publiek. Van decoratie en uitdeelacties tot entertainment zorgen wij tot in de puntjes voor de juiste sfeer. In het hele winkelgebied komt het voorjaar tot leven. Vrolijk Pasen!

Vier Pasen met entertainment van 1.2..8!

Benieuwd naar onze Paasactiviteiten? Dat zijn er een hele boel. Wilt u het winkelend publiek trakteren? Of zoekt u juist naar vermaak? En moet dat dan voor de volwassen bezoekers zijn, of zoekt u iets voor de kleinste klantjes? Van Paashaas op stelten tot prijzenspel en paaseieren-knutselterras; alles is mogelijk. Bekijk hieronder vast een paar van onze populaire paasactiviteiten. Meer weten over de beste invulling voor u? We denken graag met u mee!


Paasactiviteiten Knutselen terras pasen

Paaseieren knutselterras

Altijd een groot succes bij de kleine bezoekers; het Paaseieren Knutselterras. Kom eieren verven, tekenen, knutselen en plakken en neem na afloop je creaties mee naar huis. Ondertussen doen je ouders de boodschappen, dus iedereen zo blij als een ei! 

Lees hier meer over het Paaseieren Knutselterras.

Paasactiviteiten Pasen Paas Hostesses promotieteam

Gouden Ei Winactie

Wie wint het gouden ei? Deze actie spreekt tot de verbeelding. Bij iedere aankoop krijgen uw klanten een chocolade paaseitje. Maar let op: een paar van die eitjes zijn van goud! Wie vindt ze en wint een van die fantastische prijzen?

De Gouden Ei actie bij u? Lees hier meer over deze vrolijke publiekstrekker.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Haal nog meer uit het voorjaar

Lente-decoratie

Vier het voorjaar, daar wordt iedereen vrolijk van! Dompel het winkelgebied onder in die zonnige lentesfeer. Met schitterende plafonddecoraties bijvoorbeeld of een bijzondere eyecatcher voor op het middenplein. Maar ook met banners of ballonnen en andere accessoires in thema kunnen we hele mooie dingen doen voor de sfeerbeleving. Meer weten? Kijk dan even hier.

Consumentenacties

De winterslaap is voorbij en er is geen leukere manier om de boel een beetje wakker te schudden dan een consumentenactie. De meeste mensen zijn dol op spaaracties en van iets winnen of trakteren wordt iedereen blij. Wij hebben allerlei leuke voorjaarsacties die het winkelcentrum in bloei zetten. Lees hier maar.