Knutselen

Knutselen met 1,2..8 Entertainment

Knutselen is als activiteit op een winkelcentrum altijd een succes. Van de allerkleinste tot stiekem best al grote kinderen schuiven aan om mee te doen. Veel leuker dan mee de winkel in moeten voor die stomme boodschappen. Hun enthousiaste geknutsel brengt een boel levendigheid en levert ook nog eens de prachtigste creaties op. Dat kan van alles zijn, van paaseieren beschilderen tot je eigen marshmellow-sneeuwpop. Onze professionele begeleiders weten er elke keer iets moois van te maken. En we nemen daarvoor altijd zelf alle benodigde spullen mee.

Knutselen in ieder thema en elk seizoen

Bij 1,2..8 werken we vaak met het vrolijke concept van een knutselterras. Op een centrale plek richten we een gezellige setting in, waarin de kids met z’n allen rond de tafel kunnen knutselen. Een gezellig muziekje, een mooi decor, dat we in ieder gewenst thema kunnen aanpassen. Net als de knutselactiviteiten en -materialen. We verzorgen de activiteit van a tot z en nemen ook altijd onze eigen begeleiders mee. Van moederdagbonbons tot cadeautjes voor kerstmis kunnen de kids helemaal los. Kids enthousiast, ouders trots: dat maakt knutselen elke keer weer zo leuk!

Meer over onze knutselactivteiten en knutselen bij u? Neem dan even contact op.


Knutselen Paashaas activiteitenFondant paashaasje

Knutselen met Pasen, dat wordt smullen! Op het Paasknutselterras maak je onder begeleiding schattige paashaasjes van fondant. Om daarna mee naar huis te nemen, of als je niet kan wachten, ter plekke op te eten. Meer knutselen met Pasen? Kijk dan even op:

http://www.paas-entertainment.nl

Knutselen sneeuwpop knutselactiviteitEetbare sneeuwpop 🙂

Zelf je eigen marshmallow sneeuwpop maken, daar smelt je toch van?  En je kunt nog veel meer feestelijke knutsels maken op het Kerst Knutselterras. Een verwarmende winteractiviteit voor de kids, terwijl papa en mama ondertussen rustig decemberinkopen kunnen doen.

Haal het knutselterras naar uw winkelcentrum!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Knutseltoppers uitgelicht:

Zelf bonbons maken voor Moederdag

Deze overheerlijke activiteit heeft al bij veel moeders (en kinderen) de harten doen smelten. Op een gezellig chocolade-terras staan twee grote chocoladefonteinen, met daaromheen allerlei lekkers om daarin te dippen en je bonbons mee te versieren. Als de handgemaakte kunstwerkjes genoeg gestold zijn, mogen ze feestelijk verpakt mee naar huis. Tenminste… als ze niet voor die tijd stiekem al zijn opgesnoept!

Feest op het winkelcentrum

Onze knutselactiviteiten worden vaak geboekt als een winkelcentrum iets speciaals te vieren heeft. Voor een eigen jubileum, een feestelijke opening, of als onderdeel van een promotieactie of characters die een bezoekje brengen. Omdat ons aanbod zo veelzijdig en altijd op maat te maken is, komt ons knutselterras-concept overal goed uit de verf. Een hele leuke manier om iets terug te geven aan uw klant(jes)!

Reserveer hier uw eigen knutselterras