Winter

Sfeervol Winter Entertainment van 1,2..8

De winter is misschien wel het gezelligste seizoen van het jaar. En wij hebben alles in huis om het nóg gezelliger te maken. Van sfeervolle wintersettings om uw bedrijfsborrel mee aan te kleden tot hartverwarmend entertainment in uw winkelcentrum: met 1,2..8 maakt u er een magische beleving van.

Beleef de winter met 1,2..8

Wat heeft uw evenement of winkelgebied nodig om tot die winterse sferen te komen? Het begint natuurlijk met de aankleding. Bij ons vindt u winterdecoratie in alle soorten en maten om dat te realiseren. Gezellige houten winterhuisjes bijvoorbeeld, compleet met verlichting en accessoires als een sneeuwpop, ski’s of een slee. Maar de boel komt natuurlijk pas echt tot leven met entertainment op maat. Voor de kleintjes zou dat een levende knuffelsneeuwpop kunnen zijn. De volwassenen genieten misschien liever van live muziek. Dan kunnen we bijvoorbeeld onze Dickensband aanbevelen. Liefst horen we van u wat u zelf voor ogen heeft. Dan maken we dat met liefde voor u waar en doen daar nog een schepje bovenop!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Wellicht ook interessant voor u:

Kerst

Kerst en winter zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Omdat Kerstmis al jaren een van onze grootste kernactiviteiten is, hebben we daar op de website een eigen plek voor ingericht. Van levende kerstboom tot Kerstman op zijn arreslee met rendieren vindt u daar de allerleukste acts en activiteiten voor rond de feestdagen. Gauw even kijken, dus!

Sinterklaas

De feestmaand december trapt af met een gedegen concurrent van de Kerstman: Sinterklaas. Nog altijd zijn beide heren even populair, zo blijkt in ieder geval bij ons. Al jaren organiseren we dus ook voor de goedheiligman de mooiste feestjes. En daar is hij meer dan tevreden mee! Van intocht en bedrijfszitting tot meet & greet weet hij ons elk jaar weer te vinden. Kijk hier maar eens.