Kerstactiviteiten

De kerstactiviteiten van 1,2..8 Entertainment

Kerstman inhuren huren

Kerstman inhuren

De enige echte Kerstman wandelt vrolijk door het winkelgebied of over het evenemententerrein. Één van de leukst kerstactiviteiten uit de stal van 1,2..8. Met zijn gezellige praatjes steelt hij de harten van het aanwezige publiek en deelt aan alle bezoekers lekkernijen uit. Optioneel is onze Meet & Greet, Arrenslee en fotoshoot.

Kerst uitdeelacties

Knappe meiden en stoere mannen verzorgen uw actie! Heeft u nog geen invulling voor uw uitdeelkraam? Onze hostesses en promotiemedewerkers staan voor u klaar deze winter. U heeft een ruime keuze uit verschillende uitdeelacties. Compleet verzorgd! Ideaal als consumenten- of goodwill-actie. Uitdeelacties met bijvoorbeeld glühwein, chocolademelk, erwtensoep en broodjes worst.

Klik hier voor al onze kerstactiviteiten

Klik hier om terug te gaan naar onze hompage


Kerstactiviteiten KerstparadeKerstparade

Laat uzelf en uw klanten betoveren door onze Kerstparade. De Kerstman zit in zijn Arreslee met echte rendieren en wordt vergezeld door tal van verschillende kerstfiguren. U mag zelf bepalen hoe bont wij het gaan maken. Van een kerstengelen, een kerstkabouter of een IJskoningin. Er is onwijs veel mogelijk.

Klik hier voor al ons kerstentertainment

Kerstactiviteiten Kerstbengels entertainmentDé Kerstbengels

Twee supermaffe clowns denken dat ze kerstengelen zijn. Deze geweldige vorm van entertainment is voor jong en oud een unieke belevenis. Zeer ludiek en erg origineel! Met rode neus en engelenvleugels een hilarische verschijning! Kerst met een knipoog!

Klik hier voor meer informatie over de kerstbengels

Kerstactiviteiten Mobiele DJ KerstMobiele Kerst DJ

‘All I want for Christmas’ is een mobiele DJ met de meest klassieke kersthits en hedendaagse kerstmuziek. Wellicht draait hij zelfs nog een remix die u nog NOOIT gehoord heeft. Op z’n omgebouwde Segway rijdt hij rustig door uw winkelgebied en hij komt overal!

Klik hier voor meer informatie over de Kerst DJ

Kerstactiviteiten Levende KerstboomLevende Kerstboom

Straatheater waardoor u het bos weer ziet! Deze boom praat niet maar weet wel te betoveren. En dan niet alleen de kleintjes onder ons. De levende kerstboom is net zo goed vermakelijk voor de ouders en oudjes. Hang een wens in de boom of krijg een heerlijk chocolaatje en vergeet niet op de foto te gaan 🙂 #kerstboom

Klik hier voor de levende  kerstboom (exclusief)

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Onze klanten combineren onze kerstactiviteiten ook met:

Kerst-decoratie

Wilt u uw evenement meer body geven? Kies voor onze extra decoratie mogelijkheden of kerst-entertainment. Let op! Het grootste gedeelte van onze opdrachten is maatwerk. Daarom staan niet alle mogelijkheden op onze website. Sommige klanten willen bijvoorbeeld vuurkorven huren of de catering uit handen geven. Ook dat kan allemaal bij ons!

Entertainment

Denk ruim en leuk uw evenement op met professioneel kerstentertainment. Een Dickensband of Kerstman met Arreslee. Een paar sierlijke engelen die het publiek vermaken, een levende kerstboom. Er is zoveel mogelijk. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze collega’s. Mail of bel vandaag nog.