Uitdeelacties

Attracties & Traktaties van 1,2..8 Entertainment

Uitdeelacties, er is altijd wel een goede reden voor. Het winkelcentrum is jarig, er opent een nieuwe vestiging, de Sint is in aantocht, of de feestdagen staan voor de deur. Van trakteren wordt iedereen blij. Zeker wanneer je er onverwacht mee wordt verrast. Dus deel de feestvreugde met het winkelend publiek en deel uit!

De leukste uitdeelacties voor uw publiek

Wij weten wel raad met uw uitdeelactie en voeren hem tot in de puntjes uit. Zo kopen wij uw cadeautjes of snoepgoed in, eventueel geleverd met bedrukking. Onze ervaren hosts en hostesses delen de presentjes enthousiast en in stijl voor u uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van bonbons met moederdag, gepresenteerd door een charmante heer, of de paashaas die vrolijk chocolade eitjes uitdeelt aan uw kleinste klantjes? Een bijzondere verrassing voor vroeg klandizie: de Early Bird actie met gratis ontbijt voor de eerste 100 bezoekers.

Meer hierover? We informeren u graag!

Uitdeel actie IJburg CookingIJburg Cooking Amsterdam

In IJburg werden de bezoekers culinair verrast door live-cooking in het winkelcentrum. Wie langs liep, werd getrakteerd op een heerlijke hamburger van de slager of een waanzinnige vis-spies van de visboer. Onze chef geeft tekst, uitleg en verteld waar de bezoekers de producten kan kopen in het winkelcentrum.

Ook bij u? U boekt live-cooking hier.

Uitdeelactie Hostesses PromotieteamsPromotieteams

Wij leveren promotieteams en charmante gastvrouwen en gastheren die uitdelen wat u maar wilt. Van flyers tot hapjes of als hostess op uw evenement; altijd even galant en met een vriendelijke glimlach. 

Klik hier voor meer informatie over onze promotieteams

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Steeds weer nieuwe attracties in ons aanbod

Van traditioneel tot trendy: attracties in overvloed!

Als je mensen wilt vermaken, kijk je natuurlijk eerst naar wie zij zijn, wat ze leuk vinden en hoe je daar het beste invulling aan geeft. Onze klanten komen overal vandaan en al ruim 20 jaar hebben wij ervaring in het realiseren van hun wensen met de meest uitlopende attracties. Zo vraagt een Goldie Oldie Dag om een heel ander soort vermaak als de opening van een modern shopping center. En ook al staat de tijd niet stil en blijven wij ons attractie-aanbod vernieuwen met attracties als reuze-darts, levend tafelvoetbal en kluiskrakers; de oud-Hollandse spelen zijn ook nog altijd volop in trek. Wij zijn er trots op dat onze klanten ons steeds weer weten te vinden en dat we zoveel mensen blij kunnen maken met al die feestelijke attracties!

Feest is trakteren! En wij hebben voor iedereen wat wils

Wat is een evenement zonder feestelijke tractaties? En bij ons vindt u die in overvloed. In thema, als uitdeelactie en met of zonder charmante uitdeeldames, bedienen we al jaren de lekkere wensen van onze klanten. Chocolaatjes op moederdag, een champagnetoren op uw bruiloft of jubileum, early-bird ontbijtactie op het winkelcentrum of de Paashaas die eitjes uitdeelt; zomaar een paar voorbeelden van hoe leuk het is om te trakteren. De volgende keer bent u aan de beurt? Neem even contact op en dan maken we er samen iets feestelijks van!