Online

Online

Online gebeurt het! Consumenten besteden hun tijd en geld steeds meer online. Daar wilt u dus goed zichtbaar en vindbaar zijn. Behalve een goed ingerichte website zijn social mediakanalen, nieuwsbrieven en online campagnes onmisbaar voor ondernemen anno nu. Succesvol zijn op het web, daar weten onze online marketingspecialisten alles van: al jaren ontwikkelen en beheren we online-kanalen voor bedrijven en winkelcentra en verzorgen we e-marketingcampagnes. Altijd maatwerk, voor het grootste effect. Precies wat u nodig heeft!

Online ontzorging

U haalt het meeste uit uw online promotie als u alle kanalen onderling slim gebruikt. Dat leidt overal naar meer views, kliks, likes en volgers. Meer traffic en conversie dus, ofwel nieuwe klanten en meer aankopen. Wij brengen voor u in kaart wat voor u de beste online-strategie is en vertalen die door naar uw persoonlijke e-marketingcampagne. Te beginnen met de juiste inrichting en optimalisering van alle kanalen. Daarna trappen we de campagne af en krijgen acties, posts en nieuwsberichten ruim baan om achter hun doel aan te gaan. We zitten er continu bovenop, dus waar het moet sturen we direct bij.

Ook online een ijzersterk merk? Kom dan eens praten!

Facebook social media beheer kidzcity12.000+ volgers KidZcity

Voor Indoor Speelparadijs KidZcity beheren we de inmiddels veelbezochte Facebook-pagina. We zitten al op ruim 12.000 volgers en er komen elke week weer nieuwe fans bij. Precies volgens plan, het bewijs dat onze aanpak en de uitnodigende posts hun werk doen!

Lees hier meer over Facebook-promotie.

Website ontwerp en beheerOntwerp & beheer

Voor Welzijn op Recept ontwierpen en beheren wij de website en social media. Daarnaast dachten we mee over de beste strategie om op de juiste plekken zoveel mogelijk zichtbaar te zijn en interactie te creëren. Een concept dat heel mooi heeft uitgepakt!

Meer over onze website-ontwikkeling.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Onze klanten zochten ook hier op:

Promotie

Promotie, dat is waar het bij ons om draait. Niet alleen online dus, maar ook alles daarbuiten. Van drukwerk en acties tot entertainment en aankleding, zijn we een echte allround-specialist als het om promoten gaat. Onze professionals kunnen ieder op hun eigen gebied niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Bekijk hier ons promotie-aanbod.

Entertainment

Entertainment is niet alleen heel erg leuk, maar ook een fantastisch promotiemiddel. Naast het reguliere entertainment voor feesten en evenementen, vindt u bij ons ook een speciaal aanbod Zakelijk Entertainment. Dus of u nou een leuke ballonnenclown zoekt voor de familiedag, originele invulling van uw bedrijfsfeest of ludieke aanprijzing van uw product op de beurs, we vinden altijd de perfecte match!

Klik hier voor meer entertainment.