Particulier entertainment

Entertainment voor bruiloft, verjaardag of (kinder)feest

Entertainment voor feestjeEntertainment voor feestje? 1,2..8 Entertainment is een full service entertainmentbureau dat veelal werkt voor winkelcentra, winkels en bedrijven. Maar in de meer dan 20 jaar dat we bestaan draaien we ook onze hand niet om voor particulier entertainment op feestjes. Dus op zoek naar vermaak voor uw feestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Entertainment voor feestje

Wat voor een feest heeft u te vieren? Wij zorgen voor vermaak op ieder feest, zoals een doop, besnijdenisfeest, bar mitswa, kinderfeestje, bruiloft, dorpsfeest, carnavalsfeest, braderie en verjaardagsfeest. Ongetwijfeld vergeten we er nog een paar te noemen, maar kom maar door met uw wensen wij maken ze waar. Niet voor niets luidt onze slogan; Sterk in uitvoering! Hieronder ter inspiratie een greep uit onze mogelijkheden. Liever persoonlijk advies bij het maken van de beste keuze? Bel of mail ons dan gerust.

Klik hier voor: ons aanbod in entertainment


Entertainment voor feestje bruiloft huwelijkBruiloft/Huwelijk

We verzorgen heel veel entertainment voor bruiloften. Daarnaast mogen we het feest ook vaak verder aankleden. Bijvoorbeeld met de meest uiteenlopende ballondecoraties, zoals het ballonnenhart dat u hier ziet. Deze wordt vaak ’s ochtends bij de bruid voor de deur gezet, mooi! U kunt zelfs de volledige organisatie van uw bruiloft aan ons overlaten.

Hulp nodig voor een feestelijke bruiloft? Neem dan contact op.

Entertainment voor feestje typetje inhurenTypetje inhuren

Typetjes brengen leven in de brouwerij en zijn de perfecte gangmakers op ieder feestje! Bij ons vindt u de leukste typetjes van allemaal, van piccolo op stelten, tot zwerver en freemde fotograaf. Of wat dacht u van het levende entertailegram? Van bruiloft en jubileum tot verjaardag of studentenfeest: hilariteit verzekerd!

Meer over onze typetjes of uw eigen typetje op maat? Neem even contact op.

Entertainment voor feestje kinderannimatieKinderanimatie

Een entertainer of clown voor een kinderfeestje? Daar is bij ons allemaal mee begonnen. Dus als wij ergens écht goed in zijn, dan is het wel kinderanimatie! Via onze website Clown.nl weten ze ons door het hele land dagelijks te vinden. Wat kunnen we voor uw kids betekenen? Kijk hier wat we allemaal voor ze in petto hebben.

Voor vragen of maatwerk neemt u gewoon even contact op.

Entertainment voor feestje ballondecoratieBallondecoratie

Enig idee waaraan het meest gedacht wordt bij ‘entertainment voor feestje’. Hoog bovenaan de lijst staan ballondecoraties. Dat is heel veel moois voor heel weinig geld en zo blijft er nog wat over voor ander vermaak. Wij maken al jaren de mooiste creaties in iedere denkbare kleur. Ook voor uw feest kunnen we de perfecte ballondecoratie maken, zodat het feestje nog lang op ieders netvlies achterblijft.

Neem contact op om uw wensen met ons te bespreken.

  • Actief sinds 1997
  • Centraal gelegen in Nieuwgein
  • Sterk in uitvoering
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Groot extern netwerk
  • Creatief en flexibel
  • Entertainment voor feestje
  • Ook voor ondersteuning
  • Exclusieve producten en diensten

Full service B2B entertainment

1,2..8 is meer dan een entertainmentbureau

Wij zijn sterk in de uitvoering! Met ruim 20 jaar ervaring een gedegen zakenpartner voor al uw opdrachten. Deze website is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie uit Nieuwegein. Wij werken hoofdzakelijk voor winkelcentra, bedrijven en winkeliers. Daarnaast verzorgen wij het hele jaar door entertainment voor jong en oud op uiteenlopende evenementen en feesten. Naast ons aanbod in entertainment bieden wij ook promotioneel maatwerk. Kijkt u maar eens op 128promotie.nl.