Openingsacties

Openingsacties

Feestelijke opening? Die viert u natuurlijk met een bijzondere openingsactie. En die vindt u bij ons! Met onze openingsacties op maat wordt het een grandioos succes. Schitterend aangekleed en goed verkondigd, zijn alle ogen op u gericht. Moeten er traktaties of prijzen worden uitgedeeld, dan staan de toppers van ons promotieteam met een glimlach klaar, eventueel vergezeld door een kletsgrage presentator. Komt de burgermeester langs? Dan rollen we de rode loper uit!

Openingsacties van klein tot groot

Hoe groot u de opening wilt aanpakken, maakt ons niet uit. Het gaat ons vooral om uw wensen. In overleg kunnen we alles voor u verzorgen: de invulling, aankleding, drukwerk, promotie, entertainment een openingshandeling, wedstrijdelement of prijzenfestival. Zo hebben we bijvoorbeeld een reuzeschaar om een lint mee door te knippen, een rode knop om symbolisch mee te openen en feestelijke confettikannonnen om daar bij af te laten gaan.

Uw eigen openingsactie op maat? Neem dan even contact op.

Openingsactie Rodeloper feestelijke opening utrechtSea Food Bar Utrecht

Voor de opening van de Sea Food Bar in Utrecht mochten wij de entree feestelijk inrichten met onder meer een rode loper en chique paaltjes. Sindsdien worden we bij elk event dat ze organiseren teruggevraagd om het mooi aan te kleden. Iets dat we met veel plezier en oog voor detail doen!

Ook interessant voor u? Kijk dan hier verder.

Openingsactie feestelijke opening Hubo vestigingOpening nieuwe Hubo XL

Een aantal vestigingen van de Hubo werd verbouwd tot Hubo XL. Dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Dus zorgden wij voor een feestelijke entree met schitterende ballondecoratie in de kleuren van Hubo’s huisstijl.

We leveren ballondecoraties in alle denkbare vormen, maten en kleuren, die altijd op veel lof en bewondering mogen rekenen. Kijk hier maar eens.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Veelgeboekte openingsacties:

Uitdeelacties

Een opening moet je vieren! En wie iets te vieren heeft, trakteert! Dat kan natuurlijk op allerlei manieren en voor allemaal kunt u bij ons terecht. U boekt bij ons charmante hostesses voor het uitdelen van kleine traktaties, cadeautjes of champagne, maar bijvoorbeeld ook een heel promotieteam om te flyeren in de stad. Daar verzorgen we trouwens ook het drukwerk voor, net als voor de personalisering van het uitdeelgoed. Zo komt u goed voor de dag, zonder u over de uitvoering verder druk te hoeven maken.

Meer over onze uitdeelacties.

Spaar- en Winacties

Nieuwe klanten verwelkomen en meteen zo lang mogelijk aan u binden? Dan zijn Spaaracties en Winacties de perfecte manier om dat te doen. Want wie wil er nou niet graag iets winnen? En dol op sparen zijn we in
Nederland allemaal. Wij hebben voor heel veel opdrachtgevers leuke acties op touw gezet en van A tot Z uitgevoerd. Van bedenken en promotie tot uitvoering, drukwerk en prijsuitreiking heeft u dus zelf nergens omkijken naar. Gegarandeerd een geslaagde actie, we hebben een winnaar!

Lees hier meer over onze acties.