Moederdag

Moederdag

Moederdag is ieder jaar weer een perfecte aanleiding om al die moeders die trouw bij u komen shoppen te verrassen. Met een lekker chocolaatje bijvoorbeeld, of het uitdelen van geurige zeepjes. U kunt natuurlijk ook groots uitpakken en de dames in de watten leggen met een make-over of massage op een heus Moederdag beauty-terras. Dat iedere moeder het verdient om af en toe eens lekker verwend te worden, weet u als geen ander. Met onze originele moederdagactiviteiten laat u alle moeders voelen hoe bijzonder ze voor ons zijn!

Moederdag Activiteiten

Hoe u ook aandacht wilt besteden aan Moederdag; bij ons kunt u werkelijk voor iedere invulling terecht. Van bonbons en traktaties bedrukt met logo en grote etageres vol gebakjes, tot mama’s prijzenrad of andere feestelijke winacties zorgen wij tot in de puntjes voor een onvergetelijke moederdagactiviteit. Oh, en voor wie het aandurft verzorgd door een wel hele spannende gastheer. Daar wilt u vast meer over weten…

Bel of mail ons gerust!


Moederdagactiviteiten Smaragdplein Utrecht Mama Rad van fortuinMama’s Prijzenrad

Geef een extra draai aan Moederdag en laat alle moeders vandaag kans maken op fantastische prijzen bij Mama’s Prijzenrad. Slinger op vertoon van de kassabon aan het rad en ga voor de hoofdprijs! Niemand gaat met lege handen naar huis; gegarandeerd een publiekstrekker!

Reserveer het Prijzenrad hier.

Moederdag activiteiten promotieMoederdag Maxis Muiden

Afgelopen Moederdag werden alle moeders die kwamen shoppen bij Maxis in Muiden door het winkelcentrum getrakteerd op luxe bonbons. Onze charmante uitdeeldames zorgen ervoor dat geen enkele mama overgeslagen werd en lieten iedereen genietend met een glimlach achter.

Ook uw eigen uitdeelactie? Klik dan hier.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Vergelijkbare activiteiten:

Vaderdag

Vaderdag is natuurlijk minstens zo belangrijk als Moederdag! Alleen liggen de interesses van de papa’s meestal wel op een heel ander vlak. Speciaal voor Vaderdag bieden we dus weer hele andere activiteiten. Hele lieve, zoals de Harley Fotoactie, maar ook hele stoere. De Sterkste Papa is er bijvoorbeeld zo een. Bekijk hier alle activiteiten voor Vaderdag.

Valentijnsdag

Vier de liefde samen met uw bezoekers! Trakteer ze op lieve snoepjes en pak ze in met hartverwarmend entertainment. Bij ons boek je valentijnsactiviteiten waar iedereen blij van wordt. Wij houden ervan, u toch ook? Kijk hier maar eens wat onze Cupido allemaal in petto heeft.