Promotie

1,2..8 Promotie: uw actie of evenement in de spotlights

Promotie is een breed begrip, echter altijd met hetzelfde doel: aandacht! Zoveel als er aan te prijzen valt, zijn er net zoveel manieren en middelen om dat mee te doen. Maar wanneer kies je nou voor welke aanpak? Wat valt er precies te promoten en voor wie? En wat is daarvoor de beste strategie? 1,2..8 Promotie is al jaren een begrip in promotieland, juist vanwege haar unieke kijk op marketing en het invullen van de meest effectieve on- en offline marketingmix bij product-, evenementen- en winkelcentrum-promotie.

Acties, beleving, drukwerk en concepten

Wat wilt u onder de aandacht brengen? Een nieuw product in uw assortiment, of een specifieke consumentenactie voor het winkelend publiek? Misschien stoeit u al een tijdje met de uitwerking van een winkel-concept of zoekt u naar meer sfeer en beleving in uw winkelcentrum. Voor al die promotie-vraagstukken hebben wij oplossingen op maat, die voor het grootste effect de ene keer het best tot hun recht komen op papier en de andere keer uitmonden in een grote online-campagne of ludieke promotie-actie op locatie. Dat zoeken we eerst grondig uit en dan komen we tot een unieke oplossing die van uw actie gegarandeerd een groot succes maakt!

Neem contact op voor meer of lees hier meer over promotie.

Promotie activiteitIn opdracht van Hamilton Bright

Voor Hamilton Bright mochten we ondermeer de Media Markt in ondersteunen met hun Fortnite actie in alle filialen. Voor de battles die die in de winkel gepseeld konden worden, ontwierpen en maakten we speciale gameconsoles. Soortelijk mogen we voor HP ook al jaren bijzondere interactieve displays maken. We verzorgen trouwens ook het transport, de op- en afbouw en opslag van het materiaal.

Meer hierover? Neem dan contact op.

Promotie activiteiten Donatie installatieDonatie-installatie

Voor het Dichterbij Festival in Utrecht maakten wij de ‘Donatie-installatie’. Met behulp van deze unieke paal konden mensen ter plekke per pin een donatie doen aan Vluchtelingenwerk Nederland. Geen gehannes dus; ook zonder kleingeld op zak kon iedereen z’n steentje bijdragen. En dat viel te merken aan te grandioze opbrengst!

Uw eigen ontwerp laten uitvoeren door ons? Wij horen het graag!

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Meer promotie van 1,2..8:

Online promotie

Voor een aantal klanten verzorgen wij al jaren de social media en online-promotie. We bedenken samen een strategie en nemen de uitvoering volledig voor onze rekening. Van het plaatsen van posts, webdesign en verzorgen van nieuwsbrieven tot het uitzetten en opvolgen van acties. Meer hierover leest u hier.

Drukwerk

Drukwerk blijft een onmisbare vorm van promotie voor wie gezien wil worden. Van advertenties en banners tot posters en spaarkaarten zorgen wij voor een geslaagde actie. Vanaf ontwerp tot uitvoering nemen we alles voor onze rekening. Hier leest u er meer over.