Drukwerk

1,2..8 voor al uw drukwerk

Hoewel we steeds meer leven in een digitaal tijdperk, blijft drukwerk onmisbaar in de wereld van promotie. Om op te vallen moet je immers zoveel mogelijk gezien worden en de helft van de tijd gebeurt dat nog altijd offline. In eerste instantie denk je dan aan reclamefolders, maar drukwerk is zoveel meer dan dat. Het begint bijvoorbeeld al met een doordachte, goed vormgegeven huisstijl, die je overal herkent. Ook voor een geslaagde actie kun je niet zonder drukwerk. Daar weten wij alles van!

Hoogwaardig drukwerk met effect

Om met een actie de aandacht te trekken, heb je eerst reclame nodig. In de vorm van een advertentie bijvoorbeeld, of door mooi vormgegeven posters, banieren en reclameborden. Voor een spaaractie komen daar nog eens spaarkaarten en spaarzegels bij. Of misschien wilt u wel flyers of kortingsbonnen laten drukken. Wij leveren hoogwaardig drukwerk dat gezien mag worden én gezien wordt. We denken mee vanaf het eerste ontwerp en voeren alles tot in de puntjes uit. Van advertentie en flyer tot magazine, gevelreclame en promotiemateriaal kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit drukwerk.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Drukwerk Maatwerk 128 entertainmentDuurzaamheidsquiz

Voor de duurzaamheidsquiz van een bedrijf mochten wij onder meer de bordjes leveren, waarmee de deelnemers hun antwoorden konden laten zien. Erg leuk om daar een (duurzame) bijdrage aan te leveren!

 

Drukwerk 128 entertainment KidZcity UtrechtKidZcity promotiemateriaal

Voor indoor speelparadijs KidZity in Utrecht, waar u ook onze clowns regelmatig tegen het lijf loopt, verzorgen wij al jaren het drukwerk, waaronder hun informatiefolder en flyers met specifieke activiteiten.

Binnenkort ook voor u?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Meer promotie van 1,2..8

Digitale promotie

Behalve drukwerk kunt u bij ons ook terecht voor digitale promotie. We ontwikkelen bijvoorbeeld effectieve websites, verzorgen nieuwsbrieven en beheren social mediakanalen voor onze klanten. Meer daarover leest u hier.

Bezoek ook eens onze speciale website met daarop alles wat we rondom promotie voor u kunnen betekenen.