Beleving

Maak er een Beleving van met 1,2..8

Voor nieuwe spullen hoeven we de deur niet meer uit, want die kopen we net zo makkelijk online. Als we tegenwoordig gaan shoppen, doen we dat eigenlijk vooral voor de gezelligheid. Om als winkelcentrum klanten aan te trekken draait het dus meer dan ooit om sfeer en beleving. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? Daar komen wij om de hoek. We zijn al meer dan 20 jaar experts op het gebied van beleving. Van aankleding en entertainment tot promotie krijgen we alles tot in de puntjes voor elkaar. Daarom winkelen ze het liefst bij u, want bij u is shoppen een beleving.

Een beleving om nooit te vergeten

Als winkelcentrum lift je mee op de seizoenen en feestelijke dagen als Valentijn, Moederdag, Sinterklaas en Kerst. Ook een lustrum of opening zijn een goede aanleiding om met het publiek te vieren. Laat zien wat er bij u te halen valt. Met schitterende decoraties, feestelijke ballonbogen en een stijlvolle aankleding in de tijd van het jaar, is winkelen bij u elke keer weer een feestje. Helemaal als je ook nog eens wordt getrakteerd op iets lekkers en het nodige amusement, of onverwacht een prijs wint! Met het hele jaar door beleving voor jong en oud komen ze iedere keer weer graag terug!

Neem contact op voor uw eigen belevingsconcept. Wij maken het graag voor u waar.

Beleving winkelcentrum promotieKids on the Moon

In opdracht van WF Communicatie mochten we op diverse winkelcentra het Kids on the Moon project voor ze uitvoeren. Dit interactieve ruimteavontuur staan beleven en ontdekken centraal. Onze astronauten namen wekenlang honderden kids voor even mee naar naar de maan. Uiteraard keerden de kersverse ruimtevaarders met een diploma terug op aarde!

Beleving winkelcentrumpromotie tijdens kerst100% Kerstbeleving

Kerst is niet compleet zonder bezoek van de kerstman, mét arreslee en rendieren. Maak er een hele parade van, met kerstengelen, knuffelsneeuwpop en levende kerstboom. Dat trekt gegarandeerd veel publiek. Een spaar- of winactie maakt decembershoppen nog aantrekkelijker, zeker als het winkelcentrum helemaal in kerstsfeer is aangekleed. Klik hier voor uw eigen Kerstbeleving.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Hier zochten onze klanten ook naar:

Acties

Consumentenacties zijn de perfecte manier om klanten aan u te binden. Door de jaren heen hebben wij de meest uiteenlopende acties bedacht en uitgevoerd voor talloze bedrijven, winkelketens en winkelcentra in Nederland. Spaaracties bijvoorbeeld, of een Raad- & Win spel, maar ook Foto– en Uitdeelacties. Wat voor soort actie het meeste impact maakt, ligt helemaal aan wat u er mee voor ogen heeft. En wat u daar vervolgens voor nodig heeft. Dan komen wij om de hoek. Samen met u ontwerpen we een actie op maat, waar we van A tot Z een grandioos succes van maken!

Lees hier meer over onze acties.

Promotie

Als het gaat om promotie, zijn we echte allrounders. Zowel in mensen als in middelen is ons aanbod compleet. Promotieteams, promotie-acties, maar ook drukwerk en online-communicatie zijn diensten die we dagelijks aan onze klanten leveren. Het mooist vinden we als alles samenvloeit en we voor onze opdrachtgevers complete concepten mogen uitwerken. Want met de juiste mix van on- en offline communicatiemiddelen bereik je natuurlijk het beste je publiek, en daarmee je marketingdoelstellingen.

Meer hierover? Klik dan hier.