Promotieteam

Promotieteam voor uw winkel of bedrijf

Promotieteam hostesses

Promotieteam met power!

U zoekt een promotieteam voor het promoten van uw merk, bedrijf of winkelcentrum? Bij 1,2..8  heeft u volop mogelijkheden. Onze professionals klaren iedere klus met een glimlach. Wat voor actie heeft u voor ogen en wat wilt u daarmee bereiken? Hoe het strijdplan er ook uit mag zien, wij richten het team er, geheel in uw stijl, volledig op in.

Promotieteam als uithangbord

Als u promotieteams inhuurt, zijn zij feitelijk een externe verlenging van uw merk of bedrijf. Dan zoekt u professionals die uw plannen kunnen vertalen naar de realiteit. Onze kanjers zorgen daar gegarandeerd voor! U betaalt dus precies voor wat u heeft geboekt. Een uitdeelactie, hostesses, entertainers: 1,2..8 stelt een promo team samen met de juiste mensen, wensen en uitstraling.

Wat morgen we voor u betekenen?


promotieteam inhuren huren promo team teamsInformatieve, ludieke promotieteams

U gaat uw winkel of winkelcentrum verbouwen en wilt uw bezoekers informeren over de bouw en voortgang? Dat kan natuurlijk via Social Media (wat wij ook voor u kunnen doen), maar veel leuker nog: doe het live met een promotieteam op maat. Op onze dames en heren kunt u bouwen!

Klik hier voor meer informatie.

Promo team promotieteam teams inhuren bij 128Promotieteam-acties

Breng uw producten op ludieke wijze onder de aandacht bij nieuwe klanten met een promotieteam van 1,2..8 Entertianment. Draai aan het Rad van Fortuin en win fantastische prijzen uit uw winkel of winkelcentrum.

Klik hier voor onze (consumenten)acties.

  • Altijd vrolijk
  • Oplossinggericht 
  • Frisse kleding
  • Meedenkend
  • Mannen en vrouwen
  • Jong en oud
  • In uw eigen huisstijl
  • Als verlening van uw bedrijf
  • Ruim 20 jaar ervaring

Wat kan 1,2..8 nog meer voor uw business betekenen?

Onze slogan ‘Sterk in uitvoering’ is niet zomaar uit de lucht gegrepen! Al ruim 20 jaar helpen wij winkeliers, bedrijven en winkelcentra met hun entertainment en promotie. Op deze website vindt u ons aanbod in entertainment & acties. Wat ons betreft voor elke evenement wat wils. Maar bent u meer opzoek naar het complete plaatje inclusief organisatie of een totaal aanbieder in winkelcentrumpromotie? Neem dan eens een kijkje op onze website over promotie: 128promotie.nl

Promotieteam ook via 1,2..8 Promotie

Klik hier voor de mogelijkheden van onze promotieteams