Clowns

Clowns - Een clown inhuren bij 1,2..8 entertainment

Onze clownsfamilie draait al heel wat jaren mee. Samen houden we onze trucs, acts en repertoire op niveau! Als u bij ons een clown boekt krijgt u hoe dan ook een frisse voorstelling. Welke clown u het beste kunt kiezen? Dat hangt helemaal af van de gelegenheid en de leeftijd van de kinderen. Hieronder ziet u er vast een paar, maar u kunt ons altijd vragen voor advies op maat. Wij weten als geen ander welke clownsjas het beste past.

Clowns anno nu in een ander jasje

Er rust de laatste tijd een beetje een taboe op clowns. Wellicht komt dit door onlangs uitgebrachte speelfilms of enkele YouTube filmpjes. Maar kinderanimatie blijft van alle tijden. En om dat zo te houden moet je wel met de tijd mee blijven gaan, dus gieten we het soms in een nieuw jasje. In ons geval een clownsjas. Als moderne clowns proberen we zo fris en flitsend mogelijk voor de dag te komen. Hippe kleding, weinig schmink, zodat niemand bang hoeft te zijn. Onze clowns zijn een feestje voor iedereen; dat zie je bij ieder optreden.

Dat wordt moeilijk kiezen uit onderstaande clowns! Bel of mail ons gerust als u advies nodig heeft.


Clowns clown huren festivalFestival clown

Tijdens familie-festivals is er vaak een kinderplein of terras waar iets te beleven valt. Wat ons betreft hoort daar altijd een vrolijke ballonnenclown bij. Helemaal van deze tijd zijn onze dames-clowns, maar onze mannen zijn natuurlijk minstens zo leuk 🙂

Klik hier voor een ballonnenclown

Clowns clown inhuren boeken huren BraderieBraderie plezier

Vermaak op de braderie? Kies dan voor een allround clown of steltenclown. Want deze clowns kunnen overal een kijkje komen nemen en vallen goed op in het publiek. Bij elke uithoek, winkel of kraam komt onze clown een mini-feestje vieren. En wie weet krijgt ook u een balloncreatie!

Klik hier voor een allround clown

  • Sinds 1997 actief
  • Atlijd vrolijke clowns
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Dames/Heren van deze tijd
  • Grappig voor jong en oud

Onze klanten combineren onze clowns met o.a.

Clowns en kindershows

De meeste van onze clowns hebben ook een dijk van een kindershow in huis. Kindershows zijn er in alle soorten en maten en voor bijna elke gelegenheid waar kids vermaakt mogen worden. Denk aan een groot schoolfeest, kindercarnaval of als voorprogramma voor de komst van Sinterklaas.

Klik hier voor onze kindershows of sinterklaasshows

Traktaties en attracties

Waar onze clowns komen is vaak meer te beleven. Naast een clown kiezen onze klanten ook voor bijvoorbeeld een springkussen, ballondecoratie of het uitdelen van ijs, suikerspinnen of popcorn.

Klik hier voor onze attracties & traktaties

Knutselen op het knutselterras

Altijd goed en in heel veel thema’s uit te voeren. Vaak verzinnen wij zelfs nieuwe coole knutsels voor onze klanten. De knutsel moet natuurlijk wel passen bij het feestje! Helemaal hip zijn eetbare knutsels, deze eindigen niet op de koelkast maar in de maag. Zo maken wij met fondant sinterklazen, sneeuwpopen en paashazen.

Klik hier voor onze pagina over knutselen