Sinterklaas

Sinterklaas inhuren

Al meer dan 20 jaar is Sinterklaas ontzettend blij met onze hulp. Hij is natuurlijk al behoorlijk op leeftijd en besteedt daarom een groot deel van de festiviteiten graag uit aan 1,2..8. Omdat hij weet dat we daar goed in zijn én bij de tijd, en omdat we dat elke keer weer met zoveel plezier doen. Ook voor u, uiteraard! Van intocht, pieten en zitting tot sinterklaasshows, podium en decor hebben we werkelijk alles in huis voor een onvergetelijke Sinterklaas!

Sinterklaas en 1,2..8 entertainment

Getipt door de Sint, wisten heel wat bedrijven en winkelcentra ons de afgelopen jaren te vinden. En vragen ze ook onst steeds weer terug. De ene keer voor het orgnaniseren van de grote sinterklaasintocht of pieteninvasie, de andere keer voor een spetterende bedrijfszitting of sinterklaasshow. Vaak gaat het om meerdere dingen tegelijk en zorgen we bijvoorbeeld ook voor decoratie, Sint’s troon, het podium en het geluid.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen in de sinterklaasperiode? Lees hieronder meer of neem een keer contact op om het er eens over te hebben. Dat wordt weer een mooi sinterklaasfeest dit jaar!

Sinterklaas huren volwassenenSint voor elke leeftijd

Natuurlijk is Sinterklaas het grootste deel van de tijd druk met zijn jonge fans, maar hij maakt ook graag een uurtje vrij voor de wat oudere garde. Wilt u op uw bedrijfsfeest groot uitpakken en een aantal van uw medewerkers eventjes extra ‘in het zonnetje zetten’? Onze goedheiligman kan niet wachten om ze naar voren te roepen en ze wat extra aandacht te geven!

Neem voor meer infiormatie contact op.

Sinterklaas inhuren hurenDit jaar uit een vliegtuig?

Maak de intocht of aankomst van Sinterklaas nog spectaculairder en laat hem arriveren in een snelle bolide, koets of nog gekker; een brandweerwagen! Met de lift of de tram kan natuurlijk ook, als die in het aankomstgebied aanwezig zijn. Ons is in ieder geval niets te gek, en de Sint ook…

Meer hierover? Neem dan even contact op.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk & kundig personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Wellicht ook interessant voor u:

Kerstmis

Behalve voor Sinterklaas zijn we in de decembermaanden ook druk met feestelijkeheden rond kerst. Zo verzorgen we voor een aantal winkelcentra de aankleding en het entertainment en staan onze kersthuisjes op kerstmarkten en kerstborrels door heel het land. Van glühwein en warme chocolademelk tot de Kerstman zelf op z’n arrenslee: wij regelen het voor u!

Lees hier alles over ons Kerstaanbod

Kinderentertainment

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor het leukste kinderentertainment van het land. We hebben allerlei maffe clowns, spetterende shows en vrolijke attracties, om ieder kinderfeest of -evenement van de perfecte invulling te voorzien, hoe groot of klein ook. Zoekt u een ballonnenclown, springkussen, of iemand aan wie u de complete organisatie van uw evenement kunt overlaten? We helpen u graag!