Entertainment

Het allerleukste en grootste aanbod in Entertainment

 

Entertainment, wie wordt daar nou niet vrolijk van?! Wij in ieder geval wel, en al meer dan 20 jaar houden wij ons daar met ziel en zaligheid mee bezig. Niet alleen voor ons eigen plezier, maar vooral ook dat van onze klanten. Wat ooit begon als het uitvoeren van kindershows en typetjes, groeide – mede dankzij hun vertrouwen – uit tot het meest bijzondere een breedste entertainment aanbod van het land. Stiekem zijn we daar best trots op, maar nog meer op alle vreugde die we daarmee onze opdrachtgevers en hun kleurrijke achterban hebben gebracht.

Voor iedereen entertainment waar je blij van wordt

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe maak je van die speciale dag nou een onvergetelijk succes? Daar weten we bij 1,2..8 wel raad mee! Want of een feest of evenement slaagt, valt of staat voor een groot deel met de juiste invulling van het entertainment; dat blijft de gasten immers het langste bij. Een chique bruiloft vraagt om een hele andere in- en aankleding dan het promoten van een bedrijf of product. En kinderen vermaken is weer een hele andere tak van sport dan een winkelcentrum in de spotlights zetten, of het organiseren van een thema-dag. Met al die bijltjes hebben wij eerder gehakt, dus ongetwijfeld hebben we ook voor u de best passende entertainment waar je blij van wordt. Kijk hieronder zelf maar wat dat voor u zou kunnen zijn of neem vrijblijvend contact op om uw eigen ideeën met ons te delen…


Entertainment ballondecoratie168 Ballonpilaren Hoogvliet

In 2018 bestond Hoogvliet Supermarkten 50 jaar. Groot feest dus! En behalve met activiteiten als gratis schminken, ballonbeesten en pannenkoeken, vierden alle 168 fillialen dat met vrolijke, in huisstijl uitgevoerde ballonpilaren voor de deur. Het was even blazen geblazen, maar het eindresultaat mocht er zijn. Nogmaals gefeliciteerd Hoogvliet met dit fantastische jubileum!

Kijk hier voor meer ballondecoratie.

Entertainment clown KimmyAltijd knallen met Clown Kimmy

Twee supermaffe clowns denken dat ze kerstengelen zijn. Deze geweldige vorm van entertainment is voor jong en oud een unieke belevenis. Zeer ludiek en erg origineel! Met rode neus en engelenvleugels een hilarische verschijning! Kerst met een knipoog!

Klik hier voor meer informatie over de kerstbengels

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Sfeervol Kerstentertainment

Ter inspiratie: 1,2..8 Entertainment door de jaren heen

Van kindershow tot winkelcentrum: entertainment op maat

Het entertainment waar we onze klanten de afgelopen jaren mee vermaakt hebben, loopt uiteen van vrolijke kindershows en ludieke typetjes tot het aankleden van grote evenementen en complete jaarinvullingen als publiekstrekker voor winkelcentra door heel het land. En elke keer komen daar weer nieuwe bijzondere uitvoeringen bij, zoals afgelopen jaar nog de Raadbak XL, het Gouden dozen Spel en onze customize-ijskar voor uitdeelpret helemaal op maat van uw evenement of bedrijf.

Entertainment met een muzikale noot

Muzikale omlijsting nodig om uw evenement mee op te luisteren? Ook daar hebben we heel veel mooie en originele invullingen voor. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vrolijke troubadour die al zijn klassiekers kent als de perfecte sfeermaker voor op familiefeesten? Grote favoriet bij het publiek is al jaren onze dixie-band, die geheel in stijl ook in de wintermaanden te boeken is. Maar vlak ook onze DJ’s niet uit! Met name de mobiele DJ en DJ in de gouden Mini zijn graag geziene gasten op festivals en evenementen. Hoe dan ook; iedereen de voetjes van de vloer! Swingt u met ons mee?