Winkelcentrumpromotie

Winkelcentrumpromotie - ruim 20 jaar promotie met power!

winkelcentrumpromotie

Uw winkelcentrum in de spotlights?  1,2..8 entertainment & promotie heeft wat het nodig heeft: winkelcentrumpromotie met power!

Promotie & Acties

Winkelpromotie opening, jubileum of iets anders te vieren? Verwen uw klanten en breng meteen uw winkel extra onder de aandacht! Met een consumentenactie, uitdeel- of spaaractie bijvoorbeeld, of maak het spannend met een prijsvraag of ballonnenwedstrijd. 1,2..8 levert ook promotiemedewerkers die enthousiast voor u flyeren en met liefde traktaties uitdelen.

Digitale Winkelcentrum Promotie

Nieuw en modern is onze Digitale Winkelcentrum Promotie. Blijf in contact met uw klant via internet, mail, nieuwsflitsen, Facebook, Twitter, Instagram en digitale advertenties. De beste en goedkoopste manier om u als winkelcentrum (beter) te profileren op internet. De consument gaat voor digitaal; 1,2..8 geeft u ook een plaats in de digitale wereld!

Winkelcentrum Entertainment 

Piccolo’s of steltlopers ontvangen uw publiek op de rode loper, de spreekstalmeester verkondigt uw woord. Onze entertainers zorgen voor een onvergetelijke opening en leveren een ludieke bijdrage aan ieder ander officieel moment. Maar ook zonder speciale aanleiding luisteren ze de boel graag op! meer entertainment op uw winkelcentrum? Wij adviseren u graag over de beste acts!

Kalenderactiviteiten 

U wilt op een originele manier invulling geven aan jaarlijks terugkerende thema’s als Pasen, Vader- en Moederdag, Pasen, Sinterklaas of Kerst? Of misschien zelfs de hele jaarplanning in één keer afstemmen? Laat u inspireren door het vernieuwende Winkelcentrumpromotie aanbod van 1,2..8! We hebben spetterende acts, kunstige artiesten en bruisende activiteiten voor iedere feestelijke gelegenheid.

Decoratie 

Een feestelijke opening is niet compleet zonder te zijn aangekleed. Geef uw winkel uitstraling met onze schitterende ballondecoraties. Feestdagen op komst? Breng het winkelend publiek vast in de stemming en laat ze shoppen in stijl. 1,2..8 tovert uw winkelcentrum helemaal om in de juiste sferen.

Wilt u meer weten over onze winkelcentrumpromotie? Neem dan vrijblijvend contact op.


winkelcentrumpromotie Raadbak actieDé grootste van de Benelux

Hij is 2,5 meter hoog en 1 meter breed en laat het publiek hun hersenen kraken. Hoeveel items zitten er in deze raadbak? Bezoekers mogen raden en via het touchscreen hun gegevens en antwoord invullen. Ze maken daarmee kans op fantastische prijzen. Het winkelcentrum bouwt aan een e-mailbestand en de contactgegevens van hun klanten.

Klik voor meer informatie over de Raadbak

winkelcentrumpromotie Gouden Dozen Spel ConsumentenactieHét Gouden Dozen Spel

Deze actie smoelt wel! Winkelcentrumpromotie met een hoge attentiewaarde, want dat heeft het spel al lang bewezen. Bezoekers blijven even staan en kijken naar deze fonkelende gouden setting. Wat zit er in? Kan ik iets winnen? Jazeker! Korting en prijzen van de winkeliers uit het winkelcentrum, meneer en mevrouw. Meemaken bij zijn!

Klik hier voor het gouden dozen spel

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Exclusieve acties
  • Altijd vrolijk personeel
  • Sterk in uitvoering
  • Zowel off- als online promotie
  • Voor winkeliers en winkelcentra

Winkelcentrumpromotie door 1,2..8 Entertainment

Sinterklaas winkelcentrumpromotie

Hoe viert u Sinterklaas dit jaar? Met een Sinterklaas optocht of een paar ludieke pieten? Neem eens een kijkje op www.supersintshow.nl voor onze totale Sinterklaas aanbod.

Kerst winkelcentrumpromotie

Om het voor ons en onze klanten makkelijk te maken hebben wij al onze kerst en winter entertainment acts verzamelt op de volgende website: www.winter-entertainment.nl

Promotionele website 1,2..8

Nog niet overtuigd van ons kunnen? Neem eens een kijkje op onze promotie website www.128promotie.nl.