Typetje inhuren FeestEntertainers

Typetje inhuren: FeestEntertainers

typetje inhuren hurenEen typetje inhuren voor uw feest of bedrijfsfeest? Onze FeestEntertainers beloven u onvergetelijk vermaak: deze professionele artiesten kruipen in de huid van ludieke typetjes en vreemde personages. Ze zijn werkelijk overal inzetbaar, zoals op uw bruiloft, verjaardag, receptie, beurs, braderie en niet te vergeten uw bedrijfsfeest. Met behulp van muziek, magie, spraakwatervallen, acrobatiek en humor zetten ze de toon en maken van uw feest een topfeest! Vanaf de ontvangst tot aan het einde van uw evenement staan onze FeestEntertainers garant voor grandioze animatie waar nog lang over wordt nagepraat.

Een typetje inhuren als visitekaartje

Opvallen op de beurs of een bedrijfsevenement? Onze FeestEntertainers zijn uw perfecte visitekaartje. En meer… In het gewenste personage benaderen zij uw gasten -met een knipoog- op de ‘juiste’ manier. Hieronder een selectie van onze beroepsmalloten, maar ook voor een typetje ‘op maat’ draaien zij hun lollige hand niet om! Meer informatie of meteen uw eigen visitekaartje boeken? Dat kan hier.


Ridder Arthur typetje hurenArthur typetje huren

Deze vrolijke ridder met goed onderhouden snor heeft een flinke knapzak vol goede grappen voor volwassen, maar is nog meer geschikt voor kinderentertainment. Het typetje ridder arthur heeft ook zijn eigen supertoffe kindershow in een heus kasteel. Daarmee verovert hij stuk voor stuk iedereen in het publiek. Maak plaats voor Ridder Arthur om de show te stelen!

Klik hier als u Ridder Arthur wilt inhuren

typetje inhuren huren lakeiLakei typetje inhuren

Deze authentieke Lakei past niet alleen bij oude gebouwen, immers overal voelt hij zich thuis! Dit ietwat vreemde typetje wordt vaak ingezet als ontvangstact. Stoffig? Absoluut niet! Onze lakei is goed gebekt en zorgt voor een stevige glimlach. Hij is bij de tijd op zijn eigen manier en neemt gerust de meest nutteloze actualiteiten met u door. De lakei laat iedereen lachen en begeleidt u en uw gasten naar het feest. Een warm welkom voor iedereen en de toon is voor de rest van de avond meteen gezet!

Klik hier als u de lakei wilt boeken

  • Professioneel entertainment
  • Vermaak voor volwassenen
  • Maak een keuze uit de leukste
  • Mooie kostuums
  • Typetje inhuren
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Wij leveren ook maatwerk
  • Typetje huren
  • Voor als u wilt lachen

Waar kunt u op rekenen?

Wat kunt u van onze typetjes verwachten?

Behalve bovengenoemde acts, hebben we nog veel meer typetjes in huis. Die verzorgen we op maat en op uw verzoek is eigenlijk bijna alles mogelijk. Veel van onze typetjes zijn zelfs te boeken als act op stelten. Perfect om mee op te vallen in een groot publiek.

Altijd middag- of avondvullend entertainment

Eén FeestEntertainer kan een tot drie verschillende typetjes uitvoeren. Uw feestmiddag of -avond is daarmee gegarandeerd ludiek ingevuld. Voor hele grote feesten raden wij aan om twee entertainers in te huren. Zo weet u zeker dat iedereen goed heeft kunnen genieten van de mobiele acts.

Specials: Felicitatie act, Verrassingsact, Surprise-act, Zingend Telegram

Kent u het Entertailegram? Een een levend telegram als wel heel bijzonder cadeau voor het feestvarken. Van verjaardag tot jubileum is dit echt dé verrassing van het jaar! Een op maat geschreven levenslied als meezinger, theater, goochelarij en scherpe improvisatie, gebracht door één van onze topentertainers!

Het entertailegram is in alle denkbare vormen uitvoerbaar: als presentator, zwerver, piccolo, clown of helemaal naar uw eigen idee.

We vertellen u graag meer over onze typetjes.