Openingshandeling

Openingshandeling of openingsactie van 1,2..8

Openingshandeling Hubo Decoratie

U zoekt een openingshandeling voor uw winkel of bedrijf?

Op zoek naar een feestelijke openingshandeling? Die hebben wij voor u! We helpen u maar wat graag met het bedenken van een openingsactie op maat. Daar hebben we heel veel leuke dingen voor in huis en wat we niet hebben, kunnen we regelen. Zodat u precies die onvergetelijke opening krijgt die u voor ogen had.

Naast openingshandeling ook openingsactie

Bij een openingshandeling denk je in de eerste plaats aan het doorknippen van een lint met een reuzeschaar, heliumballonnen die de lucht in gaan, of een druk op de rode knop. Maar na de opening moet het feest wel even doorgaan natuurlijk. Wij steken uw openingsactie in een feestelijk jasje. Met een rode loper bijvoorbeeld, of chique paaltjes met koord bij de ingang. Wat de opening helemaal feestelijk maakt, zijn ballonnenbogen of -creaties in uw eigen kleuren.

Openingshandeling helemaal op uw maat

Hoe groot of klein ook, wij zien elke openingsactie als een feestje. Uw feestje! Daar komt stiekem best nog wat bij kijken. Daar weten wij alles van en daarom denken we graag met u mee! Op de website vindt u niet alles, omdat een openingshandeling altijd maatwerk is. Maar zo hebben we ooit een geluksfontein laten maken in de huisstijl van de klant en wilde een andere opdrachtgever een custom made ijskar voor de deur. Bijzondere ideeën die wij tot leven mochten brengen. Ook voor die van u staan wij te trappelen om ze waar te maken, dus kom maar op!

Neem contact met ons op voor uw feestelijke opening.


Openingsactie grote strik openingsactieGrote Strik huren

Inpakken en wegwezen met onze grote strik! Uw winkel of bedrijf is vandaag het cadeau en samen met uw klanten en personeel wordt het op feestelijke wijze uitgepakt. Perfect te combineren met onze ballondecoratie, rode loper en paaltjes.

Klik hier voor meer info over de grote strik

Openingshandeling Hubo DecoratieBallondecoratie huren

Nog meer feest tijdens de opening? Maak uw entree helemaal af met een ballonnenboog van 1,2..8 in de kleuren van uw huisstijl. Ook deze openingshandeling is altijd maatwerk. In de meeste gevallen volstaat een standaard maat, maar wilt u iets geks of spectaculairs? Maak uw wensen aan ons kenbaar en we gaan meteen aan de slag!

Klik hier voor onze ballondecoratie

  • Professionele openingsacties
  • Goed materiaal
  • Standaard keuze mogelijkheden
  • Maatwerk mogelijkheden
  • Unieke diensten
  • Wat u ziet, dat krijgt u
  • Vele gingen u voor
  • Voor winkeliers en winkelcentra
  • Ook voor bedrijven

Nog meer voor een feestelijke opening:

 

Openingsacties: uitdelen, sparen en winnen!

De feitelijke opening van de nieuwe zaak concentreert zich rond de openingshandeling en duurt dus eigenlijk maar heel kort. Maar u wilt daar natuurlijk veel meer ruchtbaarheid aan geven en zo lang mogelijk van genieten. Wij hebben allerlei acties waarmee u zichzelf op de kaart zet bij uw publiek. Raad- en winacties of spaaracties bijvoorbeeld om ze bij u (terug) te laten komen. Ook hebben we charmante promotieteams die uw product met een glimlach aan de man brengen, of namens u trakteren op iets lekkers. Iets wat we helemaal kunnen personaliseren naar uw huisstijl en wensen. Wilt u het helemaal bont maken? Boek dan een van onze entertainers. Van typetje en ballonnenclown tot spreekstalmeester en mobiele DJ: we hebben voor iedere gelegendheid de perfecte invulling in huis.

Advies nodig bij het maken van de beste keuze? Daar helpen we u graag bij!