Raadbak XL

Raadactie Raadbak XL

Onze Raadbak XL debuteerde in winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem. Een paar weken lang konden bezoekers van het centrum raden hoeveel boodschappen er in de Raadbak XL opgestapeld stonden. Het antwoord konden ze gelijk invullen via een touchscreen. Aan het einde van de actie werd er maar liefst 50 x €25,- verdeeld onder de winnaars. De actie leverde het winkelcentrum veel extra bezoekers en aankopen op, én een hele berg nieuwe inschrijvingen voor hun digitale nieuwsbrief.

Raadbak XL Dé grootste van de Benelux

Inmiddels heeft onze Raadbak al aardig wat van Nederland gezien en al bij heel veel ludieke Raad & Winacties centraal mogen staan. Van pepernoten en knikkers tot zonnebrillen: alles kan er in! Het is niet voor niets de grootste van de Benelux, en misschien zelfs wel van Europa. Een belevingsconcept van niveau dat werkt, en hoe! Mensen vinden het van nature leuk om te raden en sommigen maken daar onderling zelfs een weddenschap van. Aan de achterkant is deze actie erg aantrekkelijk voor bijv. een woonboulevard of winkelcentrum om zo een klantenbestand op te bouwen.

Tip: Maak gebruik van een promotieteam voor nog meer rendement uit uw actie en sluit af met een spetterende prijsuitreiking. Beide kunnen wij uiteraard ook tot in de puntjes voor u verzorgen!