Boulevard maart

1,2..8 Boulevard maart 2019

Het voorjaar is officieel begonnen! Dat is hier op kantoor te merken want iedereen is extra vrolijk. Wat is er allemaal gebeurd? Je leest het in weer een nieuwe ‘1,2..8 Boulevard‘. In 1,2..8 Boulevard leest u wat wij meegemaakt hebben de afgelopen maand, we delen onze leukste nieuwtjes, trends en kijken vooruit. Hieronder ligt weer een bomvolle editie voor je klaar!

Wij wensen je veel leesplezier en hopen ook te inspireren!  Hét 1,2..8 Team.

Consumentenactie Kraak de Kluis

KRAAK DE KLUIS IS VERNIEUWD

Hij was aan vernieuwing toe! Twee jaar geleden hebben we hem al goud gespoten, dat was een mooie vooruitgang. Nu is deze Kraak de Kluis actie verder gepimpt en op wielen gezet. De kluis is namelijk erg zwaar en onhandig te tillen. Nu de actie mobiel is, is hij ook aantrekkelijker voor winkelgebieden. Naast de buitenkant is de binnenkant ook aangepakt. Met één stekker in het stopcontact staat de rookmachine op te warmen, brandt er een Led spot gericht op de prijs en begint er een Kraak de Kluis promotiefilmpje te draaien op het scherm aan de voorzijde. In de kratjes aan de zijkant worden de te winnen prijzen mooi tentoongesteld. Deze actie zal weer op rolletjes lopen! Boek: Kraak de Kluis


Quiz Mobiel op wielen

NIEUW! DÉ MOBIELE QUIZ

De afgelopen maand zijn wij druk bezig geweest met een paar ‘te gekke’ acties, waaronder ook deze mobiele quizsetting. De balie wordt voorzien van 3 grote drukknoppen in de juiste kleur. Wie drukt er het eerst? De quizmaster staat achter de katheder klaar om de deelnemers de moeilijkste vragen te stellen. De constructie is gemaakt van steigerpijp en daardoor volledig te voorzien van uw eigen huisstijl. Tevens staat ook deze actie op wielen, een mobiele quiz dus. De verschillende vragen en thema’s liggen nog op de tekentafel maar denk hierbij aan: Ik hou van mijn buurt, de grote Winkel quiz, Vaderdag quiz etc. Wordt vervolgd.


Week van het geld Almere

WEEK VAN HET GELD ALMERE

Al jaren zetten wij ons met veel plezier in voor Plangroep tijdens de week van het geld. Deze maand mochten weer meerdere duo’s verschillende basisscholen af om kinderen op ludieke wijze iets bij te brengen over geld. Met de charmante Mister Cash en de aan lager wal geraakte zwerver creëren we een contrast wat een gesprek uitlokt. Al jaren een succes! De kids hangen aan de lippen van onze acteurs! Deze actie wordt zowel door de gemeenten, leraren en kids erg goed ontvangen. Heerlijk om kinderen spelenderwijs iets bij te brengen. Met 10 acteurs bezochten we dit jaar 8 verschillende locaties in 3 gemeenten.


CONTENT CREATIE VOOR ALBERT HEIJN KOPERMOLEN

Op het gebied van Sociaal Media beheer draait 1,2..8 op volle toeren. Onze online werkzaamheden breiden zich maandelijks uit. We ontwikkelen en beheren sociale media en websites voor winkelcentra. Ook duiken we dieper in de markt van content creatie. Kijk maar eens in je Facebook nieuwsoverzicht, overal zie je leuke filmpjes, Dit soort filmpjes maken wij. Hier een leuk voorbeeld; De Albert Heijn in winkelcentrum de Kopermolen is verbouwd en klaar voor de heropening. #Facebookcontent


IN DE PIJPLIJN

Nieuwe website winkelcentrum Kopermolen

NIEUWE WEBSITE VOOR DE KOPERMOLEN

Met 40+ winkels is winkelcentrum De Kopermolen niet klein te noemen! Inmiddels verzorgen wij ruim een jaar de online promotie via Facebook en mogen daar nu een nieuwe website aan toevoegen. Enkele tijd geleden kreeg de Kopermolen een nieuwe huisstijl en bijbehorend logo. Dit is inmiddels uitgerold in alle uitingen van het centrum zowel off- als online. Nu mogen wij ook een nieuwe website maken die dit allemaal gaat uitstralen. Onze fotograaf is inmiddels een paar keer op bezoek geweest om alle winkels op de gevoelige plaat te leggen.  De aankomende tijd wordt de website gevuld en klaargemaakt voor de grote onthulling. Deze moderne website kan weleens een nieuw paradepaardje worden. Bedankt winkelcentrum De Kopermolen voor het vertrouwen!


Creatief met donuts

CREATIEF MET DONUTS VOOR WF

De dames hier op kantoor staan al een paar dagen te trappelen om met deze actie van start te gaan. Helaas dames, wij zullen er weer alles aan doen om alle donuts bij de bezoekers van het winkelcentrum te krijgen. Heel misschien blijft er 1 over en die mogen jullie dan delen! Maar alle gekheid op een stokje….. of in dit geval aan een stokje. Voor onze klant WF Communicatie maken wij de komende tijd een heuse donut wand. Tijdens deze actie kunnen kids hun eigen donut versieren. Deze moet natuurlijk even drogen en hangen we tussendoor aan de grote donut wand. Een geweldig idee en wij willen dat maar wat graag invullen. Bedankt WF Communicatie voor deze leuke opdracht!


Vrolijk pasen paashaas inhuren

HÉT PAASFEEST STAAT VOOR DE DEUR

Dat belooft een pittig weekend voor ons 1,2..8 team! Het is drukker dan ooit rondom het paasweekend. Blijkbaar maakt het paasfeest weer een ‘come back’, wie zal het zeggen. Ons hoort u in ieder geval niet klagen want er staat een fantastisch weekend op de agenda. We gaan er ook dit jaar weer een top feest van maken. Wij gaan in 2019 o.a. richting Ede, Vlaardingen, Katwijk, Utrecht, Haarlem, Venlo en Gorinchem. Wij zijn in ieder geval druk met de voorbereidingen! Wilt u nog boeken? Op=Op

Website: Paas-entertainment.nl