Sinterklaasshow entertainment

Boek de leukste sinterklaasshow bij 1,2..8 Entertainment

Sinterklaas op het werk vieren? Bij ons vind je de leukste sinterklaasshow voor uw sinterklaasfeest. Deze Sinterklaas kindershows betekenen feest voor kids en ouders en dient als voorprogramma voor dat Sinterklaas het pand binnen gezongen wordt. Kiest u voor een sinterklaasshow van 1,2..8 dan gaat het dak eraf!

Kies voor een sinterklaasshow als voorprogramma

Verkleedt de directeur zich niet bij jullie? Dan bent u waarschijnlijk ook opzoek naar een Sinterklaas en Pieten? Klik dan op deze link van de Sinterklaas Zitting; een traditioneel bezoek van Sinterklaas met een modern randje. Voorafgaand kiezen een hoop bedrijven voor een leuk programma ter vermaak van de kids. Onze sinterklaasshows zijn volledig in thema, zitten vol interactieve acts en zijn ingericht op de komst van de sint. Hieronder vindt u onze sinterklaasshows.


Sinterklaas show inhuren hurenSuper Sint Show = Populair

Waarom dan zult u misschien denken? Sowieso bestaat deze sinterklaasshow al bijna 20 jaar en daar zijn wij trots op! Deze show kan door al onze top entertainers uitgevoerd worden en is erg allround. Dat betekent dat er van alles een beetje in zit. Voor ieder wat wils zullen wij maar zeggen.

Klik hier voor de Super Sint Show

Sinterklaasshow met zwarte pietStoere sinterklaasshow

Deze show is nu een paar jaar oud en doet het waanzinnig bij de kids. Want wie wil er nou niet stoer zijn en gevonden worden? Samen met stoere-piet worden de kids en eventueel ouders klaargestoomd voor de komst van de sint. Met spierballen en toffe kapsels als resultaat. Wat zal Sinterklaas daarvan vinden?

Klik hier voor Piet’s Tof Doen Show

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Atlijd vrolijk personeel
  • Kwalitatief entertainment
  • Mooie kostuums
  • Ruime keuze in acts
  • Interactieve kindershows

Een Sinterklaas bedrijfsfeest van A tot Z geregeld

Sinterklaas zitting voor bedrijven

Na afloop van een super leuke sinterklaasshow komt Sinterklaas met 3 pieten langs en misschien nemen zij wel kadootjes mee! Sint heeft de hoofd-piet, artiest-piet en de uitdeelpiet bij zich. En wie mag er dan op schoot komen of een liedje zingen? Zijn het de kinderen, ouders of mevrouw/meneer de directeur. Meer weten over deze traditionele Sinterklaas Zitting klik hier.

Sinterklaas Entertainment

Wilt u meer lezen en weten over de mogelijkheden voor Sinterklaas entertainment? Neem dan eens een kijkje op deze pagina of surf naar SuperSintShow.nl; voor alle Sinterklaas activiteiten onder 1 dak!