Clown inhuren

Clown huren inhuren

clown huren inhuren 128 entertainment

U wilt een clown inhuren? 1,2..8 staat garant voor de leukste clowns van Nederland! Onze clowns zijn voor iedereen en van alle tijden. Kortom; voor elke gelegenheid een clown. Hieronder een doldwaze selectie:

Clown inhuren

Een clown inhuren bij 1,2..8, dan weet u dat het goed zit! Wij zitten immers al ruim 22 jaar in het entertainmentvak en zijn altijd bij de tijd. Zo kiezen we er bijvoorbeeld voor om onze clowns niet teveel schmink te laten dragen. Daardoor is de mimiek van onze top clowns niet alleen beter zichtbaar voor kinderen, maar ook een stuk vriendelijker.

Clown huren voor uw feest

Een kermis, snoepwinkel, braderie, speelparadijs of winkelopening. U kunt het zo gek niet bedenken of onze clowns passen er een vrolijke mouw aan. En wat te bedenken van de kinderfeest clown. Haal het optreden naar huis met een echte huiskamer kindershow voor de jarige en zijn of haar vriendjes. Wij weten er wel raad mee en zetten de boel op z’n kop! Leg uw camera maar vast klaar, want er zullen behoorlijk wat ‘foto’-momentjes volgen. Een clown huren? Dat doet u bij 1,2..8 Entertainment. 


clown inhuren huren allround clownAllround clown

Deze stralende roodneus voelt zich overal thuis! Hij of zij steelt alle harten van jong en oud met diverse acts en zeer aanstekelijk straattheater. Met hun onbegrensde fantasie en interactieve improvisatie zorgen onze allround clowns voor een onvergetelijke herinnering aan uw evenement. Acts, shows, trucs, ballonnen, goochelen en meer…

Klik hier om de allround clown in te huren

clown inhuren huren ballonnenclownBallonnen clown

U wilt een leuke clown huren? Deze creatieve ballonnenclowns zijn werkelijk de meest kleurrijke kunstenaars! Ze versieren iedereen die ze tegenkomen met de meest geweldige balloncreaties. Ballonbeesten bijvoorbeeld, van heel groot tot piepklein. Veel interactie met het publiek, dus dat wordt een knalfeest! 

Klik hier voor de ballonnenclown

kinderfeestje clown inhuren hurenClown kinderfeestje

Met Roberto, Maffe Max of clown Dani wordt het kinderfeestje van uw zoon of dochter een onvergetelijke herinnering. Bijzondere goocheltrucs, slingers, taart, confetti-vuurwerk en meesterlijke ballonbeesten vormen de feestelijke ingrediënten van dit ware huisspektakel! Daarmee wordt het een feest om nooit te vergeten!

Clown inhuren voor hét kinderfeest

Muziek clown huren inhurenMuziek clown

Muzikaal is deze clown zeker! Door het feesgedruis heen speelt hij op z’n gitaar de vrolijkste deuntjes! Kiest ervoor om een muziek clown in te huren bij 1,2..8, dan kiest u voor sfeer & beleving voor jong en oud. Dat wordt meezingen!

Klik hier voor de muziek clown inhuren

  • Professionele entertainers
  • Wel bespraakt en vrolijk
  • 21 jaar ervaring
  • Weinig schmink
  • Hedendaagse grappen
  • Stijlvolle kleding
  • Keuze uit meerdere namen
  • Clown inhuren
  • Leuk voor jong en oud

Waar kunt u op rekenen?

Ten eerste komen wij altijd onze afspraken na en kunt u een professionele houding van onze clowns verwachten. Daarnaast kunt u er op rekenen dat de kinderen het naar hun zin zullen hebben en alle ouders waarschijnlijk ook. Hoewel u een clown ook los kunt inhuren, spelen onze clowns ook kindershows van 45 tot 60 minuten. U kunt kiezen uit verschillende bestaande shows, maar heeft echter ook de mogelijkheid zelf een thema te kiezen. Wij maken er daarna een toffe kindershow van!

Waarom bij 1,2..8 een clown inhuren?

Omdat u al ruim 20 jaar lang bij ons iedere denkbare clown kunt inhuren of de beste kindershows kunt boeken. Wij dragen onze ervaring over aan alle nieuwe clowns en samen verbeteren zij hun repetoire. Hier op kantoor handelen wij alles netjes af. Uw wensen, tijden, locatie etc. Alles voor een goede en duidelijke communicatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Neem ook eens een kijkje op onze website Clown.nl voor meer kinderannimatie.