Kersthuisje huren

Kersthuisje huren bij 1,2..8 Entertainment

Kersthuisje huren inhuren

Kies voor een houten kersthuisje voor het perfecte kerstfeest. Bijgeleverd krijgt u een standaard decoratiepakket: Guirlandes, Kerstverlichting, een paar ski’s en wat mooie kerstkado’s. In overleg plaatsen wij een extra decoratie pakket.

Onze huisjes zijn 200 cm breed, 150 cm diep en 180 cm hoog. Wij brengen en plaatsen de huisjes zelf en komen deze ook weer op het afgesproken tijdstip ophalen.

Kerst uitdeelacties

Knappe meiden en stoere mannen verzorgen uw actie! Heeft u nog geen invulling voor uw uitdeelkraam? Onze hostesses en promotiemedewerkers staan voor u klaar deze winter. U heeft ruime keuze uit verschillende uitdeelacties. Compleet verzorgd! Ideaal als consumenten- of goodwill-actie. Bijvoorbeeld met uitdeelacties zoals glühwein, chocolademelk, erwtensoep en broodjes worst.

Klik hier om terug te gaan naar onze hompage


Kersthuisje huren kraam kerst inhuren kerstmarktKersthuisje huren winkelcentrum

Tover uw winkelcentrum om in een echte kerstmarkt met deze sfeervolle kersthuisjes. Onze kersthuisjes zijn demontabel en dus bijna overal te plaatsen. Huur een kersthuisje voor elke winkelier of creëer er buiten een gezellige kerstmarkt mee.

Klik hier als u een kersthuisje wilt inhuren

Kersthuisje huren kerstmarkt kraam inhurenKersthuisje voor kerstborrel

Onze kersthuisjes worden gebruikt als uitgiftepunt voor eten en drank, maar ook voor het uitdelen van kerstpakketten tijdens de kerstborrel of het bedrijfsfeest met Kerst. Sommige klanten delen zelfs een paar dagen chocolademelk uit om hun personeel te verrassen. Of wat dacht u van deze winterlunch. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Klik hier voor alle mogelijkheden

  • Ruime hoeveelheid huisjes
  • Onze huisjes zijn demontabel
  • Authentieke kleur
  • Verlichting in overleg
  • Ideaal voor uitdeelacties
  • Voor winkeliers en winkelcentra

Onze klanten combineren onze kersthuisjes met o.a.

Kerst-decoratie

Wilt u uw evenement meer body geven? Kies voor onze extra decoratie mogelijkheden of kerst-entertainment. Let op! Het grootste gedeelte van onze opdrachten is maatwerk. Daarom staan niet alle mogelijkheden op onze website. Sommige klanten willen bijvoorbeeld vuurkorven huren of de catering uit handen geven. Ook dat kan allemaal bij ons!

Entertainment

Denk ruim en leuk uw evenement op met professioneel kerst-entertainment. Een Dickensband of Kerstman met Arreslee. Een paar sierlijke engelen die het publiek vermaken of een levende kerstboom. Er is zoveel mogelijk. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze collega’s. Mail of bel vandaag nog.